2018-10-07 17:23:20
Φωτογραφία για Πόσα θα έδινες για να κάνεις μπάνιο σε μία πισίνα γεμάτη μπύρα; [video]
Μπύρα. Την απολαμβάνεις στο ποτήρι, την βάζεις στο φαγητό, σου γιατρεύει ενίοτε το hangover και ας μη γελιόμαστε ίσως είναι το αγαπημένο ποτό των αντρών. Ένας λόγος από μόνη της για να μαζευτεί η παρέα. Είναι όμως γεμάτη και με πολλά θρεπτικά συστατικά που κάνουν καλό στην επιδερμίδα, χαλαρώνουν τους μύες και δημιουργεί μια φοβερή αίσθηση ηρεμίας στο σώμα. Γι' αυτό εξάλλου θησαύρισαν εταιρείες που κυκλοφόρησαν στην αγορά σαμπουάν με μπύρα.

Το νέο όμως είναι άλλο. Τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει και δημιουργούνται στην Ευρώπη πολλά beer spa. Ναι, καλά διάβασες. Spa με θέμα τη μπύρα.

Μάλιστα, σε αυτό της Πράγας μπαίνεις και κάθεσαι σε μια μπανιέρα γεμάτη με συστατικά όπως κριθάρι και ζύμη ενώ συγχρόνως απολαμβάνεις ένα ποτήρι παγωμένη μπύρα - αντίστοιχα spa με νερό και συστατικά μπύρας λειτουργούν σε διάφορα μέρη της Αμερικής.

Στην Αυστρία όμως οι άνθρωποι το πήγαν ένα βήμα παραπέρα. Η 700 ετών ζυθοποιία Starkenberger, που βρίσκεται σε ένα κάστρο του Tarrenz, έχει μετατρέψει επτά παλιούς κάδους ζύμωσης σε πισίνες γεμάτες με μπύρα.

Μια βουτιά εκεί θα κοστίσει κάτι παραπάνω αφού ένα δίωρο σε μια απ' τις βάθους 4 μέτρων πισίνες στοιχίζει 258 δολάρια - αλλά πού αλλού μπορείς να ζήσεις μια τέτοια εμπειρία; Για την ώρα μόνο εκεί, σημειώνει η ιδιοκτήτρια της Starkenberger. Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ