2012-06-07 14:24:31
Φωτογραφία για Γιατί σκούζετε μερικοί για την επίθεση Κασιδιάρη...Για αυτό δεν τους ψήφισε ο κόσμος?
Απορώ που κάποιοι...δήθεν σοκαρίστηκαν από την αντίδραση του Ηλία Κασιδιάρη..την στιγμή που σε ολόκληρη την Ελλάδα οι προπηλακισμοί,οι φάπες και τα γιαούρτια κατά των επαγγελματιών πολιτικών πάνε και έρχονται Αν σκεφτεί κάποιος καλύτερα θα θυμηθεί πως οι λόγοι που η Χ.Α πήρε τέτοιο ποσοστό είναι η εγκληματικότητα,η λαθρομετανάστευση και για να την πέσουν στους επαγγελματίες σωτήρες πολιτικούς,που κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό εδώ και δεκαετίες.

Προς Θεού δεν είναι ότι το καλύτερο να βλέπεις κάποιον νέο άνθρωπο να χαστουκίζει μια γυναίκα που ηλικιακά μπορούσε να είναι η μάνα του "on air"

...αλλά θυμηθείτε λίγους μήνες πιο πριν τι ήταν αυτό που ζητούσε ο κόσμος έξω από την βουλή και ποιος πήγε και σταμάτησε τις ορδές των εξαγριωμένων να μπουκάρουν μέσα στην βουλή την ημέρα που ελληνική αστυνομία και τα ΜΑΤ είχαν δηλώσει πως έχουν "παραδώσει πνεύμα"επειδή δεν άντεχαν άλλο από τις επιθέσεις των αγανακτισμένων.

Συμπέρασμα...Αυτό που έκανε ο οχι και τόσο "μπον βιβέρ" ερασιτέχνης πολιτικός

Η. Κασιδιάρης...είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που κάνουν οι αγανακτισμένοι στις επιθέσεις κατά των επαγγελματιών πολιτικών...Και δεν το βρίσκω και τόσο περίεργο,ειδικά σε αυτές τις μαύρες μέρες που περνάει το έθνος μας.

Δυστυχώς έχουμε να δούμε κι άλλα.Η άποψη μου είναι πως αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτά που θα δούμε ακόμα.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ισχυρή άνοδος στο Χ.Α.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ισχυρή άνοδος στο Χ.Α.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ