2018-10-08 09:23:40
Φωτογραφία για Διευκρινήσεις της 1ης Στρατιάς για τους χειμερινούς ξενώνες στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα
Του Ηλία Προύφα

Μεγάλη ανταπόκριση είχε η δημοσίευση του kranosgr (Διαβάστε ΕΔΩ) για τα χειμερινά τριήμερα στους ξενώνες  της 1ης Στρατιάς του ΚΑΑΥ Πλαταμώνα.

Πολλοί εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικοί που επικοινώνησαν μαζί μας, όπως ο δραστήριος Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων ΕΜΘ (ΠΣΑΕΜΘ), ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες για τη διαμονή, καθώς και για ποιους αφορά.

Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία διαμονής, σε καινούργια επιπλωμένα διαμερίσματα του ΚΑΑΥ Πλαταμώνα, για χειμερινές αποδράσεις στα ορεινά του Ολύμπου και του Κισσάβου, που τα στελέχη δικαίως σπεύδουν να εκμεταλλευτούν.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον εκπρόσωπο τύπου της 1ης Στρατιάς, Ανχη Κώστα Κοττάκο, μας ανέφερε ότι, οι ξενώνες είναι διαθέσιμοι από Παρασκευή έως Κυριακή για όλα τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη από όλη την Ελλάδα μέχρι 30 Απριλίου 2019.

Οι ξενώνες θα λειτουργούν επίσης τις επίσημες αργίες, ενώ θα παραμένουν κλειστοί μόνο τις εορτές Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Πάσχα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΑΑΥ Πλαταμώνα, στον τηλεφωνικό αριθμό 23520-41690.

(Φωτό αρχείου kranosgr)
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ