2018-10-08 10:45:07
Φωτογραφία για Κώστας Τσουρός - Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Πώς λύθηκε η μεταξύ τους παρεξήγηση;
Το περιοδικό "People" συνάντησε τον Κώστα Τσουρό, ο οποίος μίλησε για όλα.

Με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη είστε μαζί στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται. Γνωριστήκατε στο Dancing With The Stars. Ήταν και εκείνη ανάμεσα σε όσους είχες σχολιάσει τηλεοπτικά, όχι πάντα θετικά.

Λέω αυτό που πιστεύω. Μέσα από αυτή τη δουλειά δεν κάνω δημόσιες σχέσεις. Η Ευριδίκη όταν βρεθήκαμε στο DWTS από την πρώτη στιγμή που με είδε –και το λέω προς τιμήν της- ήρθε και μου είπε όσα την ενόχλησαν, τα συζητήσαμε και τα βρήκαμε. Από τότε είμαστε μια χαρά. Ήμουν ο πρώτος που έκλεισε στην ομάδα της Ναταλίας για την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και δεν σου κρύβω ότι όταν άκουσα το όνομα της Ευρυδίκης χάρηκα πολύ.

Τους υπόλοιπους της ομάδας, τη Φωτεινή Πετρογιάννη και τον Χάρη Γιακουμάτο τους γνώριζες;

Τον Χάρη δεν τον ήξερα ούτε από το Survivor γιατί δεν το έβλεπα. Τη Φωτεινή την ήξερα ως δημοσιογράφο αλλά δεν είχε τύχει να γνωριστούμε. Nιώθω πολύ τυχερός που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Επίσης εκτιμώ απεριόριστα την αρχισυντάκτριά μας τη Μαίρη Κούσουλα, με την οποία συναντηθήκαμε ξανά όταν μου έγινε η πρόταση να είμαι στο Πρωινό ΣουΚου, δίπλα στην Μαρία Μπεκατώρου.


Δίπλα στη Ναταλία ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου;

Τη Ναταλία τη γνώριζα προσωπικά. Κάναμε παρέα μέσω του Θέμη Γεωργαντά. Μάλιστα, μου είχε πει ότι θα ήθελε να συνεργαστούμε και να που ήρθε η στιγμή. Η εμπειρία της και η ικανότητά της μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση ανά πάσα στιγμή.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ