2018-10-08 19:20:11
Φωτογραφία για Τελικά, πώς ήρθε το ''μαύρο'';
Πόσο αθώο ήταν το μαύρο στην ΕΡΤ;

Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό, είναι 100% πραγματικό ,και, προς το παρόν, δυστυχώς, δεν έχει απαντηθεί. Κι εννοείται φυσικά πως δεν είναι μόνο πολιτικό το ζήτημα, είναι και οικονομικό.

Είναι τα ιδιωτικά κανάλια που ξαφνικά βρέθηκαν χωρίς την ΕΡΤ απέναντί τους, είναι η Digea που λίγες μόλις εβδομάδες μετά το λουκέτο ήταν η μοναδική που συμμετείχε στον διαγωνισμό για τον ψηφιακό πάροχο, είναι/ήταν η ΔΤ και η ΝΕΡΙΤ που προέκυψαν αμέσως μετά αλλά και αυτοί που βρέθηκαν εκεί, είναι/ήταν η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ και τα εποπτικά συμβούλια, είναι/ήταν ο αρμόδιος υφυπουργός Παντελής Καψής... Είναι πολλά, πάρα πολλά.

Δεν μπορούν να μείνουν κι άλλο στο σκοτάδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση για τη σύσταση της επιτροπής για το «μαύρο» της ΕΡΤ βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Έχουν σταλεί επιστολές στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και το Υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να οριστούν μέλη στην επιτροπή και -μέσα από τα προβλεπόμενα- θα οριστούν τρεις ορκωτοί λογιστές. Θα ακολουθήσει η υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπ. ΨΗΠΤΕ και Υπ. Οικονομικών. Ευκαιρία να δούμε πόσο κόστισε αυτό το αλά χούντα «μαύρο» των Σαμαρά-Βενιζέλου... Και καλά ο Σαμαράς, το έχει με τις ακροδεξιές αποφάσεις, ο Βενιζέλος όμως;

Πηγή: efsyn

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ