2018-10-08 21:01:30
Φωτογραφία για Έτσι θα υπολογίσετε το ποσό επιστροφής των παράνομων κρατήσεων σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΣτΕ
ΤΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής της ΕΛ.ΑΣ., Κανέλλος Νικολάου, με ένα ενημερωτικό κείμενο εξηγεί πως μπορεί ο οποιοσδήποτε αστυνομικός να υπολογίσει το ποσό που θα του επιστραφεί από τις μνημονιακές κρατήσεις που εφαρμόστηκαν.

Αναλυτικά το ενημερωτικό κείμενο

Για όσους συναδέλφους ερωτούν πόσο είναι το ποσό της επιστροφής των παρανόμων μνημονιακών κρατήσεων που υποχρεούται η Κυβέρνηση να μας καταβάλει, σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΣτΕ και της Επιτροπής Συμμόρφωσης του ΣτΕ και με ποιο τρόπο θα το βρουν, τους ενημερώνω.

Θα κοιτάξουν τα παλαιότερα αναλυτικά σημειώματα της μισθοδοσίας τους. Το καθαρό ποσό που αναγράφεται ως μηνιαία δόση στο έξτρα αναλυτικό σημείωμα θα το πολλαπλασιάσουν με το 36. Το γινόμενο θα το διαιρέσουν με το 23. Το πηλίκο θα το πολλαπλασιάσουν με το 53 και το τελικό γινόμενο -αποτέλεσμα είναι το ποσό της επιστροφής.


Για παράδειγμα αν ο συνάδελφος έπαιρνε 50 ευρώ θα το πολλαπλασιάσει με το 36.

50*36= 1800

Στη συνέχεια θα το διαιρέσει με το 23

1800/ 23=78,26

Αυτό θα το πολλαπλασιάσει με το 53

78,26*53 = 4.147 ευρώ

Αυτό είναι το ποσό επιστροφής που θα του καταβάλλουν. Στο ποσό αυτό θα υπάρξει μικροποσό για τυχόν μισθολογικές ή διοικητικές προαγωγές που υπήρξαν.

Από τελευταία πληροφόρηση η καταβολή μπορεί να γίνει και εφάπαξ έως και τέλος του 2018.

Επίσης όσοι συνάδελφοι περιμένουν διοικητική προαγωγή από το καλοκαίρι τους γνωρίζω ότι είναι στη διαδικασία υπογραφής από τον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μετά να δημοσιευτεί στο ΦΕΚ.

(ΠΗΓΗ: katechaki.gr)
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ