2018-10-08 21:58:27
Φωτογραφία για Λαφαζάνης: «Ασφάλεια και ΕΥΠ παρακολουθούν τα τηλέφωνα μου» - Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ
Για στημένες κατηγορίες σε βάρος του κάνει λόγο ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «κατηύθυνε τις παρακολουθήσεις της πολιτικής του δράσης και τη δικαστική έρευνα» Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στη συνέντευξή του σε Αθηναϊκή εφημερίδα εκφράζει τη βεβαιότητα ότι «Ασφάλεια και ΕΥΠ παρακολουθούν τα τηλέφωνα μου. Αυτό το έχω διασταυρώσει από άλλες πηγές, που μου αποκάλυψαν ότι σε κομματικές και κυβερνητικές συσκέψεις συζητούνται τα όσα εγώ συζητάω στις τηλεφωνικές μου επικοινωνίες. 

 

Είναι δυνατόν να παρακολουθούν εμένα και να μην έχει γνώση ο ίδιος ο Τσίπρας; Για την ομάδα Τσίπρα είμαι ο εφιάλτης τους. Δεν αντέχουν ούτε καν να ακούνε τη φωνή μου» πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξη του ο γραμματέας της ΛΑΕ. Μου έχουν φορτώσει τον μισό ποινικό κώδικα… Θα το προχωρήσουν, θα με πάνε ενδεχομένως σε δίκη. Όμως, δεν με φοβίζουν εμένα» τονίζει ο Π. Λαφαζάνης.

Η ΕΛ.ΑΣ. απαντά στον Λαφαζάνη

«Οι ισχυρισμοί του κυρίου Παναγιώτη Λαφαζάνη σε χθεσινή συνέντευξη του σε κυριακάτικη εφημερίδα περί παρακολούθησης των τηλεφώνων του, είναι παντελώς αβάσιμοι και σε ουδεμία περίπτωση ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», ήταν η σύντομη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το ζήτημα.
eviazoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ