2018-10-09 11:55:29
Φωτογραφία για Εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Σερρών (ΦΩΤΟ)
Σημαντική η ανταπόκριση όλων στο κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών

        Σήμερα και κατά το χρονικό διάστημα 09:00-14:00 έλαβε χώρα και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος της Ένωσης μας. Η αιμοδοσία διεξήχθη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ.Α. Σερρών με μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων μας, συγκεντρώνοντας εξήντα (60) φιάλες αίμα ενισχύοντας σημαντικά την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης μας. Όπως έχει αποδειχθεί,  η λειτουργία της Τράπεζας Αίματος είναι εξόχως σημαντική, βοηθώντας και καλύπτοντας στο μέτρο του δυνατού ανακύψασες ανάγκες αίματος συναδέλφων μας καθώς και συγγενών τους.

 

 

         Εκφράζουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας στους συναδέλφους και συγγενείς τους που προσήλθαν στην αιμοδοσία και στήριξαν την υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος με τα πολύ θετικά αποτελέσματα.

         Ευχαριστούμε επίσης τη Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γεώργιο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ για την παραχώρηση της αίθουσας καθώς επίσης τους Διοικητές και Προϊσταμένους όλων των Υπηρεσιών της Δ.Α. Σερρών για τη διευκόλυνση των μελών μας που επιθυμούσαν να αιμοδοτήσουν.

       Τέλος, ευχαριστούμε τη γιατρό κ. Αικατερίνη ΤΖΙΟΥΡΑ και το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών για την άψογη και απρόσκοπτη διοργάνωση της αιμοδοσίας.

 

                                    Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

      
_ br />
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
O μεγάλος Άρης!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
O μεγάλος Άρης!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ