2018-10-09 18:14:02
Φωτογραφία για Η ΑΕΚ, παρά τα προβλήματα της, δεν παραδίνεται εύκολα
Τα προβλήματα για την ΑΕΚ δεν λένε να σταματήσουν είτε πριν απ’ το ματς με τον Ολυμπιακό, είτε κατά την διάρκεια του, προκύπτουν τραυματισμοί και απώλειες ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα να δραστηριοποιηθούν ακόμα και παίκτες που ήταν μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών στην πόρτα της εξόδου.

Κι’ όμως αυτή η ΑΕΚ δεν κατάφερε να ηττηθεί απ’ τον Ολυμπιακό των δυο …ενδεκάδων, που παρουσίασε την Πέμπτη στο Μιλάνο και την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση δείχνοντας μαχητική ψυχή και νοοτροπία πρωταθλήτριας, εμφανίστηκε αποδεκατισμένη αλλά φαινόταν στον αγωνιστικό χώρο ως η πιο πλήρης ομάδα, δείχνοντας καλύτερο πρόσωπο απ’ τον Ολυμπιακό, καθώς τον πάτησε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε την Ένωση για να κάνει το παιχνίδι της και στρίμωξε για τα καλά τον Ολυμπιακό στην εστία του, καταφέρνοντας να κάνει μια τελική με το δοκάρι του Χασάν στο πρώτο ημίχρονο
. Απ’ εκεί και έπειτα οι Ερυθρόλευκοι μπορεί να ανέβηκαν στο δεύτερο μέρος, αλλά και πάλι δεν έγιναν ιδιαίτερα απειλητικοί, παρά μόνο σε δυο φάσεις, μια με τον Φορτούνη που τελικά άνοιξε το σκορ και μια με τον Φετφατζίδη στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, όταν η ΑΕΚ είχε ισοφαρίσει το ματς με τον Μπακασέτα και έψαχνε την ανατροπή. Η Ένωση δεν παραδίδεται εύκολα ή καθόλου, παρά τα όσα προβλήματα μπορεί να έχει ή να δημιουργηθούν κατά την διάρκεια του αγώνα, δείχνοντας ατσάλινη μπροστά στους αντιπάλους της, που δεν καταλαβαίνει από προβλήματα και καταφέρνει να ζει μ’ αυτά.

Πηγή: aek1924.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ