2018-10-09 23:43:11
Φωτογραφία για Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σε επίσημη επίσκεψη στο... δουκάτο τους
Μετά τον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν η βασίλισσα Ελισάβετ απένειμε στο ζευγάρι τον τίτλο «δούκας και δούκισσα του Σάσεξ» αλλά εκείνοι μόλις την Τετάρτη πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στο δουκάτο τους

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό την Τετάρτη στην ομώνυμη κομητεία της νοτιοανατολικής Αγγλίας. Πριν πέντε μήνες, όταν ο πρίγκιπας Χάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη Μέγκαν Μαρκλ η βασίλισσα Ελισάβετ παραχώρησε στο λαμπερό ζευγάρι τον τίτλο του «δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ», όπως άλλωστε είχε κάνει και με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, που μετά τον γάμο τους έλαβαν τον τίτλο του «δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ».

Όπως συμβαίνει πάντα στις εμφανίσεις του ζευγαριού η Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιός, έκλεψε τις εντυπώσεις με την κομψή της παρουσία. Η Μέγκαν επέλεξε να φορέσει για την πρώτη της επίσκεψη στο Σάσεξ μια στενή μίντι δερμάτινη φούστα σε σκούρα πράσινη απόχρωση του οίκου Hugo Boss αξίας 415 ευρώ, μαύρο πουκάμισο του brand «And Other Stories» αξίας 78 ευρώ και ένα παλτό του οίκου Armani σε κρεμ χρώμα αξίας 2250 ευρώ. Η δούκισσα του Σάσεξ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ψηλοτάκουνες σουέτ nude γόβες και ένα μαύρο τσαντάκι.


Το ζευγάρι συναντήθηκε με μικρούς μαθητές σε σχολείο του Μπράιτον και ο πρίγκιπας Χάρι τους συμβούλευσε να μην παίζουν το διαδικτυακό παιχνίδι Fortnite, στο οποίο οι παίκτες πολεμούν ζόμπι και τέρατα, αλλά να ασχοληθούν με παιχνίδια που είναι κατάλληλα για την ηλικία τους. Μερικοί μαθητές βρήκαν την ευκαιρία να ρωτήσουν τη Μέγκαν την ηλικία της ενώ κάποιοι ρώτησαν το ζευγάρι «πόσο μεγάλο είναι το παλάτι». Ο Χάρι και η Μέγκαν ήταν ευδιάθετοι και χαιρετούσαν τους θαυμαστές τους, που είχαν συγκεντρωθεί για να δουν το ζευγάρι από κοντά.

Στο Μπράιτον ο Χάρι και η Μέγκαν επισκέφθηκαν, επίσης, την φιλανθρωπική οργάνωση Survivors' Network, που φροντίζει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης. Εκεί το ζευγάρι επιβεβαίωσε πως μετά τον γάμο του έχει αποκτήσει ένα μαύρο λαμπραντόρ, που ακούει στο όνομα Οζ. Η Μέγκαν έφερε στο παλάτι από το Τορόντο, όπου διέμενε, τον ένα από τους δύο σκύλους της, τον Γκάι, ράτσας μπιγκλ. Μάλιστα, το προσωπικό της οργάνωσης πρόσφερε στη δούκισσα του Σάσεξ έναν μικρό πίνακα που εικόνιζε τον Γκάι και τον οποίο είχε σχεδιάσει τοπικός ζωγράφος.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ