2012-06-07 15:58:16
Φωτογραφία για ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ Ο ΒΑΡΓΚΑΣ...
Ξεκίνησαν οι προσφυγές για την ΑΕΚ με τον Φαμπιάν Βάργκας, ο οποίος έχει "ακουστεί" στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, να ακολουθεί την «δικαστική οδό» το μεσημέρι της Πέμπτης(7/6) εις βάρος της Ενωσης, διεκδικώντας το ποσό των 165.000 ευρώ!

Ο Κολομβιανός 32χρονος παίκτης, πρχώρησε σε αυτή την κίνηση εξαιτίας της ασυνέπειας των «κιτρινόμαυρων» στην καταβολή των δεδουλευμένων. Ο Βάργκας δηλώνει στο άμεσο περιβάλλον του προβληματισμένος με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ΑΕΚ.

Παρόλο που μέχρι πρότινος δεν ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα, υπό την προϋπόθεση πως θα έβρισκε λύσεις στα τεράστια προβλήματά της, εσχάτως, ωρίμασε στο μυαλό του η ιδέα της προσφυγής, η οποία μάλιστα δεν κατατέθηκε την Τετάρτη (6/6) εξαιτίας διαδικαστικών λόγων και της αναταραχής στα γραφεία της Super League.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ από την πλευρά της, υποστηρίζει πως δεν έχει φτάσει στα γραφεία κάποια προσφυγή από τον διεθνή Κολομβιανό μέσο, ενώ ο μάνατζερ του παίκτη, Φώτης Μαραγκός, ξεκαθάρισε πως η προσφυγή του Βάργκας έχει ως στόχο να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ