2018-10-12 09:58:51
Φωτογραφία για Τραμπ σε Τέιλορ Σουίφτ: Τώρα μου αρέσεις 25% λιγότερο
Η Σουίφτ, η οποία προηγουμένως είχε βρεθεί σε πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα με τη σιωπή της για την πολιτική, ιδιαίτερα κατά τις εκλογές του 2016, εξήγησε τη θέση που τηρούσε έως τώρα με ανάρτησή της στο Instagram.

Τα τελευταία δύο χρόνια (κατά τη διάρκεια των οποίων ο Τραμπ είναι στην εξουσία) άλλαξε γνώμη όσον αφορά τη διατήρηση των πολιτικών απόψεών της προσωπικών, όπως ανέφερε.

"Στο παρελθόν, είχα απροθυμία να εκφράσω δημόσια τις πολιτικές μου απόψεις, αλλά λόγω αρκετών γεγονότων στη ζωή μου και στον κόσμο τα τελευταία δύο χρόνια, αισθάνομαι πολύ διαφορετικά" γι αυτό τώρα έγραψε. "Πάντα ψήφιζα και πάντα θα ψηφίζω με βάση τον υποψήφιο που θα προστατεύει και θα αγωνίζεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα που πιστεύω ότι όλοι αξίζουμε σε αυτή τη χώρα" ανέφερε η τραγουδίστρια.

Η Τέιλορ Σουίφτ έγραψε ακόμη ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει τη Μάρσα Μπλάκμπερν.

"Ψήφισε κατά της ίσης αμοιβής των γυναικών, ψήφισε κατά της επανέγκρισης νόμου ενάντια στη βία κατά των γυναικών, ο οποίος επιχειρεί να προστατεύσει τις γυναίκες από την ενδοοικογενειακή βία, την παρενοχλητική παρακολούθηση (stalking) και τον βιασμό μέσα στη σχέση. Πιστεύει ότι οι επιχειρήσεις έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν την παροχή υπηρεσιών σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Πιστεύει επίσης ότι δεν πρέπει να έχουν το δικαίωμα να παντρεύονται. Αυτές δεν είναι οι αξίες του δικού μου Τενεσί. Θα ψηφίσω υπέρ του Φιλ Μπρίντεσεν για τη Γερουσία και του Τζιμι Κούπερ για τη Βουλή των Αντιπροσώπων" έγραψε.

Οι Μπρίντεσεν και Κούπερ είναι υποψήφιοι του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ υπερασπίστηκε τη Ρεπουμπλικανή υποψήφια στο Τενεσί Μάρσα Μπλάκμπερν, και δήλωσε ότι τώρα «η μουσική της Σουίφτ του αρέσει τώρα 25% λιγότερο».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου της Daily Mail, έξω από τον Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Η Μάρσα Μπλάκμπερν κάνει πολύ καλή δουλειά στο Τενεσί και προηγείται τώρα, σημαντικά (στις δημοσκοπήσεις), όπως θα έπρεπε... Είναι μια εξαιρετική γυναίκα, είμαι βέβαιος ότι η Τέιλορ Σουίφτ δεν γνωρίζει τίποτα γι αυτήν».

"Και ας πούμε ότι μου αρέσει η μουσική της Τέιλορ Σουίφτ περίπου 25% λιγότερο, εντάξει;" πρόσθεσε χαμογελώντας, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Τώρα ο Τραμπ, σχολιάζουν αμερικανικά ΜΜΕ, είναι μόνον 75% Swiftie (θαυμαστής της Τέιλορ Σουίφτ) μετά την προσβολή της νοημοσύνης της Σουίφτ και της έρευνας που έκανε για τους υποψηφίους στην πολιτεία, στην οποία ξεκίνησε την καριέρα της στη μουσική.
starxeiamas
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ