2018-10-12 09:45:17
Φωτογραφία για Γιατί η Μελέτη κάνει βραδινό και όχι μεσημεριανό σόου και τι ετοιμάζει στο θέατρο
Την ίδια στιγμή που η προσωπική της ζωή της Ελεονώρας Μελέτη διανύει την πιο φωτεινή της περίοδο, παράλληλα ετοιμάζει την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από την συχνότητα του Alpha, με ένα project που την ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή. Μάλιστα, ενώ αρχικά είχαν συμφωνήσει να επιστρέψει φέτος με καθημερινή κοινωνική εκπομπή στη ζώνη 15.00-17.00, όταν δημιουργήθηκε η ανάγκη του σταθμού για late night ζώνη, εκείνη δέχτηκε αμέσως και με χαρά τη νέα πρόκληση.

«Ήθελα πολύ να κάνω late night show, γιατί αγαπώ πολύ τις συνεντεύξεις. Επίσης, δεν είναι καθημερινή εκπομπή, έτσι στη φάση που είμαι εξυπηρετεί και τις οικογενειακές ανάγκες γιατί μου επιτρέπει να έχω το χρόνο που πρέπει με τη μικρή μου», εξηγεί. Το late night show «Μετά τα μεσάνυχτα» μεταδίδεται κάθε Τρίτη και Τετάρτη. «Θα επικεντρωθούμε περισσότερο στα πρόσωπα της επικαιρότητας κα στις δικές τους εξομολογήσεις, όχι μόνο σε celebrities. Ουσιαστικά θα παρουσιάζουμε τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας».


Ο Θοδωρής προβληματίστηκε για την επιστροφή της Ελεονώρας στην τηλεόραση, καθώς η μικρή τους είναι μόλις 6 μηνών; «Ο άντρας μου συνειδητοποίησε πόσο πολύ αγαπάω τη δουλειά μου τον καιρό που ήμουν εκτός. Είδε πως μαράζωσα. Όταν έχω την δουλειά μου, είμαι καλύτερη σε όλα. Οπότε, θέλει να με βλέπει χαρούμενη και είναι υποστηρικτικός σε οποιαδήποτε απόφασή κι αν πάρω».

Μάλιστα, η Ελεονώρα φέτος θα πάρει το βάπτισμα του πυρός και στις θεατρικές παραγωγές. «Την περίοδο που δεν δούλευα, ο Θοδωρής μου είχε προτείνει να τον ακολουθήσω στο θέατρο και να τον βοηθάω με τις παραγωγές. Με το που γεννήθηκε η κόρη μας, του πρότεινα να κάνουμε μια παιδική παράσταση. Την ίδια εποχή μας προσέγγισε η θεατρική ομάδα Μαγικές Σβούρες, που έχει μεγάλη εμπειρία στο παιδικό θέατρο, και κάπως έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε συμπαραγωγή στην παράσταση Πήτερ Παν, σε διασκευή του Δημήτρη Αδάμη. Εγώ έχω αναλάβει το κομμάτι της επικοινωνίας και είμαι διακριτικά δίπλα στον Θοδωρή, ώστε να αποκτήσω σιγά σιγά όλες τις απαραίτητες γνώσεις».

Πηγή: People

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ