2012-06-07 17:44:02
Φωτογραφία για Η Μέρκελ θέλει να απαλλαγεί από την Ελλάδα
Αν πιστέψουμε την ιταλική εφημερίδα “Μεσατζέρο”, τότε δεν θα πρέπει να είμαστε καθόλου αισιόδοξοι για το μέλλον μας. Σαν χώρα, επομένως και σαν άτομα.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, που έχουν πάντα… τον τρόπο τους να κάνουν ρεπορτάζ, αληθινό ή αληθοφανές, η Γερμανίδα Καγκελάριος έχει αποφασίσει να… απαλλαγεί από την Ελλάδα. Να οδηγήσει δηλαδή τη χώρα μας σε έξοδο από την ευρωζώνη, και στη συνέχεια να ασχοληθεί σοβαρά με το αν υπάρχουν περιθώρια διάσωσης του κοινού νομίσματος.

Το ρεπορτάζ της “Μεσατζέρο” στηρίζεται σε πληροφορίες από το Βερολίνο, που σύμφωνα με την εφημερίδα έχουν περιέλθει εις γνώση τόσο της Ρώμης, δηλαδή της ιταλικής κυβέρνησης, όσο και του Παρισιού, δηλαδή του Γάλλου νέου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ.

Πληροφορίες που επιμένουν ότι η Άνγκελα Μέρκελ έχει αποφασίσει να καταστήσει την Ελλάδα… ισόβιο παράδειγμα προς αποφυγή. Και μέσω της τιμωρίας της χώρας μας, να στείλει ένα ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα εκφοβισμού στις υπόλοιπες χώρες της ευρωζώνης, κυρίως τις χώρες του Νότου, για την περίπτωση που κάποιες από αυτές θελήσουν στο μέλλον να ζητήσουν “διευκολύνσεις”, αντίστοιχες εκείνων που έλαβε η Αθήνα μέσω του Μνημονίου.
statesmen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ