2012-06-07 23:59:03
Φωτογραφία για Ασφάλεια αυτοκινήτου-Παράγοντες και τιμές που την επηρεάζουν
Στην περίπτωση που είστε νέος οδηγός ή είστε κάτω των 23 ετών, τότε ή ασφαλιστικές εταιρίες σας θεωρούν οδηγό υψηλού ρίσκου. Επομένως θα πληρώνετε περισσότερα ασφάλιστρα από άλλους οδηγούς για την ίδια κάλυψη (επασφάλιστρο).

Η ιπποδύναμη του αυτοκινήτου μας αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την τιμή τις ασφάλειας του αυτοκινήτου και, γι αυτό πολλές ασφαλιστικές εταιρίες δεν ασφαλίζουν η επιβαρύνουν τα ασφάλιστρα για αυτοκίνητα τύπου ΤURBO, GT Ή RALLY.

Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρίες σας παρέχουν έκπτωση στην αγορά ετήσιου συμβολαίου καθώς μειώνει τα διαχειριστικά τους έξοδα σε σχέση με το εξαμηνιαίο.

Εάν μένετε σε πόλη η κέντρο τότε τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου θα είναι αυξημένα γιατί, το ρίσκο θα είναι μεγαλύτερο γιατί, όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των κυκλοφορούντων αυτοκινήτων, τόσο συχνότερα θα γίνονται και τροχαία ατυχήματα. Στις πόλεις τα ποσοστά εγκληματικότητας είναι αυξημένα, και συσκευές όπως immobilazer,συναγερμοί και συσκευές εντοπισμού ή ανίχνευσης αυτοκινήτων μπορεί να βοηθήσουν ώστε να μειωθούν οι τιμές στις ασφάλειες αυτοκινήτων.


Στην περίπτωση που έχετε προσθέσει ρυμουλκούμενο όχημα τότε τα ασφάλιστρα αυτοκινήτου θα είναι αυξημένα γιατί, αυξάνετε ο κίνδυνος που μπορεί να προκληθεί από αυτό σε τρίτους.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας για μείωση των ασφαλίστρων είναι ή ασφαλιζόμενη αξία του αυτοκινήτου σας γιατί, είναι πολύ σημαντική και προσδιορίζει το μέγεθος των ασφαλίστρων σε πολλές περιπτώσεις προαιρετικών καλύψεων. Κάθε χρόνο θα πρέπει να αναπροσαρμόζεται το χρηματικό ποσό της τρέχουσας εμπορικής αξίας του αυτοκινήτου σας ώστε να μειώνονται και τα ασφάλιστρα.

Σημαντικός παράγοντας θεωρείτε και το επάγγελμα για την τιμή στην ασφάλεια αυτοκινήτου. Οι ασφαλιστικές εταιρίες βασίζονται πάρα πολύ σε στατιστικές που μετρούν την αξιοπιστία των οδηγών. Ένας εκπαιδευτικός θα έχει χαμηλότερη τιμή από έναν οδηγό ταξί. Οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν έκπτωση έως και 30% από κάποιες ασφαλιστικές εταιρίες γιατί ο τρόπος περνούν την ζωή τους θεωρείτε πιο συντηρητικός και πολύ ασφαλής και έχουν μειωμένα ασφάλιστρα.

[asfaleies-autokinitou]

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ