2012-06-08 00:44:59
Φωτογραφία για Παραμύθια η δήθεν συμπλοκή αναρχικών με χρυσαυγίτες στο Πάντειο που μεταδίσουν τα μμε...Η μόνη αλήθεια είναι πως οι αναρχικοί συνεπλάκησαν με ρωσοπόντιους...δείτε την αποκάλυψη.
Αποκλειστικές πληροφορίες ..

Πολλά ΜΜΕ ανέφεραν πως, σήμερα το βράδυ, συνεπλάκησαν στο Πάντειο Πανεπιστήμιο μέλη της Χρυσής Αυγής με φοιτητές της σχολής, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετοί εξ' αυτών.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και χωρίς καμία διάθεση να υπερασπιστούμε το κόμμα της Χρυσής Αυγής, οφείλουμε να αναφέρουμε τα γεγονότα ως έχουν Όπως αναφέρει το armageddon-news ....σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες φοιτητές που βρίσκονταν στο Πάντειο εκείνη την ώρα, συμπλοκή υπήρξε μεταξύ ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου και Ρωσοπόντιων που βρίσκονταν σε δρόμο πέριξ του Πανεπιστημίου.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τραυματίστηκαν 3 Ρωσοπόντιοι, οι οποίοι, κάλεσαν αμέσως σε βοήθεια δεκάδες συμπατριώτες τους που κατοικούν στη συγκεκριμένη περιοχή.

Τα επεισόδια κλιμακώθηκαν για λίγη ώρα, ενώ αργότερα έληξαν με την υποχώρηση των αντιεξουσιαστών.

http://armageddon-news.blogspot.com

Και μετά από όλα αυτά...ακολούθησε άλλο τραγικό γεγονός..

Αντιεξουσιαστές χτύπησαν ηλικιωμένους ανθρώπους και παιδιά που έκαναν μνημόσυνο γιατί νόμισαν πως ήταν Χρυσαυγίτες επειδή φορούσαν μαύρα. [Βίντεο μαρτυρία]
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ