2012-06-08 00:47:10
Φωτογραφία για Παρελθόν από τον Άρη ο Καστίγιο
Μετά την συνάντηση που έγινε το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης με την πλευρά του Νέρι Καστίγιο ο διεθνής Μεξικανός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης Η αντίστροφη μέτρηση για την λύση του συμβολαίου του Νέρι Καστίγιο με την ΠΑΕ Άρης φαίνεται πως όχι απλώς έχει ξεκινήσει αλλά έχει περάσει και στην τελική της ευθεία.

Αυτό εξάλλου διαφάνηκε μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνάντησης της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με τον αδερφό και μάνατζερ του διεθνή Μεξικανού Άλεξ Καστίγιο στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο Άλεξ Καστίγιο ταξίδεψε σήμερα το μεσημέρι από την Αθήνα με προορισμό του τα γραφεία της ΠΑΕ Άρης για να συζητήσει το τι μέλλει γενέσθαι με τα χρήματα που έχει λαμβάνειν ο Νέρι Καστίγιο μετά από την παρουσία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όπως και έγινε στην συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιο Αθανασιάδη, όπου μετά το πέρας της δόθηκε νέο και όπως όλα δείχνουνε τελικό ραντεβού για την προσεχή Τρίτη.


Αυτά που ζήτησε ο αδερφός και μάνατζερ του Καστίγιο από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης ήταν εξόφληση του ποσού των 190.000 ευρώ που οφείλει η ΠΑΕ Άρης μέχρι τις 31/12/2011 και τα υπόλοιπα που αγγίζουνε τις 500.000 ευρώ διακανονισμένα μέχρι το τέλος του 2012 σε έξι δόσεις.

Όσο για την απάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης αφού εξήγησε το πώς διαμορφώνεται το διοικητικό τοπίο στην ΠΑΕ Άρης ζήτησε προθεσμία μέχρι την προσεχή Τρίτη για να δώσει μια οριστική απάντηση.

Η απάντηση του αδερφού και μάνατζερ του Καστίγιο είναι ότι η υπομονή του 28χρονου διεθνή Μεξικανού έχει εξαντληθεί και θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν ως δεδομένου ότι βρίσκεται, αν δεν την έχει ήδη περάσει, στην πόρτα της εξόδου.

Πολύ απλά γιατί η ΠΑΕ Άρης σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να "σηκώσει" ένα συμβόλαιο της τάξης των 550.000 ευρώ που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι με τον Καστίγιο την απόκτηση του οποίου για τα επόμενα τρία χρόνια όπως αποτελεί κοινό μυστικό επιθυμεί η Πατσούκα του Μεξικό.

Όπως και να έχει το μέλλον του Καστίγιο στον Άρη, και ουσιαστικά η λύση του συμβολαίου του, πρόκειται να ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα στην νέα συνάντηση των δύο πλευρών.

Πηγή:Sport24
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ