2018-10-26 18:48:06
Φωτογραφία για H EΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ)
 

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Στρδο ‘’ΒΙΔΕΛΗ’’

Λεωφόρος Δωδώνης 39,

ΤΚ 45221

email:[email protected]

Ιωάννινα, 26Οκτ 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι η Ένωση μας σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. και  χωρίς καμία οικονομική σας επιβάρυνση θα επικεντρωθεί στη συλλογή αιτήσεων των μελών της για τη διεκδίκηση των δώρων και επιδομάτων αδείας μέχρι και τις 9 Νοε 2018 ημέρα Παρασκευή.

Οι συνάδελφοι μπορούν να ασκήσουν αγωγή ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:

α. Κατεβάζετε την αίτηση και την συμπληρώνετε εις διπλούν :  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕΤΗΝ     ΕΔΩ

 β. Κατεβάζετε την εξουσιοδότηση και την συμπληρώνετε αφού την θεωρήσετε για το γνήσιο της υπογραφής   ΚΑΤΕΒΑΣΤΕΤΗΝ       ΕΔΩ

 γ. Καταθέτετε τα παραπάνω δικαιολογητικά στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή ακόμα και στα γραφεία μας που βρίσκονται στο Στρδο «ΒΙΔΕΛΗ» (εκεί που στεγάζεται η Στρατολογική Υπηρεσία Ηπείρου Λεωφόρος Δωδώνης 39) .


Τα γραφεία μας θα λειτουργησουν εκτάκτως για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας την Τετάρτη 31 Οκτ, Πέμπτη 1 Νοε, Τετάρτη 7 Νοε, Πέμπτη 8 Νοε και Παρασκευή 9 Νοε και ώρες 09:00πμ-12:30μμ για την παραλαβή των παραπάνω εντύπων.

Το παραπάνω δικαίωμα το έχουν όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη για το 2018.

Δεν αποκλείσαμε ποτέ κανέναν και δεν θα το πράξουμε και τώρα. Όποιος επιθυμεί να πράξει το ίδιο, μπορεί με αίτηση του που θα βρει στα γραφεία μας να εγγραφεί στην Ένωση μας και στη συνέχεια να καταθέσει την παραπάνω αίτηση όπως και εξουσιοδότηση.

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε δίπλα στον συνάδελφο και την οικογένεια του

   Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

Θεοδώρου Γεώργιος

Λοχαγός (ΠΖ)

6937453787

-Ο-

Γενικός Γραμματέας

Στρατσιάνης Παναγιώτης

ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ)
6936563126
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ