2012-06-08 10:31:09
Φωτογραφία για Χρήστος Βασιλόπουλος:»Δεν έχω πάει σε σπίτι που γίνονται όργια… Θα γίνει, βρίσκομαι στην κατάλληλη πόλη»
«Με πόσες γυναίκες έχετε κάνει έρωτα ταυτόχρονα;» Χ.Β.Δεν έχω κάνει τρελό όργιο. Έχω συνευρεθεί με τρεις γυναίκες ταυτόχρονα. Οπότε τα πάντα είναι προς εξερεύνηση.Δεν έχω πάει σε σπίτια που γίνονται όργια. Αλλά πιστεύω πως θα γίνει και αυτό. Βρίσκομαι στην κατάλληλη πόλη!

«Τι είναι το πιο ακραίο που έχετε κάνει στο σεξ;»

Χ.Β.Για μένα δεν υπάρχει όριο. Οτιδήποτε και να σκεφτεί το ανθρώπινο μυαλό όσον αφορά το σεξ- εκτός απο την παιδεραστία-, μπορεί να γίνει και να είναι και πολύ ωραίο.

«Δηλαδή;»

Χ.Β. Από το να έχεις πολλούς ερωτικούς συντρόφους ταυτόχρονα, μέχρι να το κάνεις σε μέρη όπου υπάρχει κόσμος, ή οτιδήποτε άλλο. Αυτή είναι η μαγεία του σεξ. Δεν υπάρχει όριο.

«Πάρα πολλά ζευγάρια, ειδικά στο εξωτερικό, επιλέγουν την ανταλλαγή συντρόφων. Θα το κάνατε με τη γυναίκα σας;»

Χ.Β. Δεν μπορώ να πω αν θα το έκανα ή δεν θα το έκανα. Θα σου απαντήσω πως οτιδήποτε «φτιάχνει» τον καθένα στην κρεβατοκάμαρά του είναι σεβαστό. Οι άνθρωποι δεν είμαστε μονογαμικά πλάσματα από τη φύση μας.


«Άρα αυτά τα δύο χρόνια έχει περάσει από το μυαλό σας να πάτε με άλλη γυναίκα;»

Χ.Β. Φυσικά και έχει περάσει από το μυαλό μου και νομίζω και από το μυαλό της συντρόφου μου.

«Το έχετε κάνει πράξη;»

Χ.Β. Όχι. Με το μυαλό μπορείς να κάνεις πολλές πονηρές σκέψεις. Για να γίνουν πράξη, θέλουν λίγο χρόνο. Δεν είναι τόσο εύκολο και τόσο απλό.

» Έχετε δηλώσει: Αισθάνθηκα ερωτικά για άνδρα, αλλά ως πράξη δεν έγινε κάτι».

X.B. Όταν κάποιος με ρώτησε αν έχει συμβεί κάτι ερωτικό με άνδρα, είπα ότι υπήρξε από την άλλη μεριά δράση, αλλά από τη δική μου δεν υπήρξε αντίδραση. Είχα περιέργεια να δω, όμως, αν θα υπάρξει αντίδραση. Τέσταρα τον εαυτό μου να δω μήπως μου αρέσει.

«Και δεν σας βγήκε;»

X.B. Ξεκίνησε να γίνει, αλλά δεν ολοκληρώθηκε, γιατί δεν μπορούσα οργανικά να»φτιαχτώ». Δοκίμασα και δεν μου άρεσε. Δεν ολοκληρώθηκε τίποτα. Απλώς, όταν ξεκινάς ένα παιχνίδι και βλέπεις ότι δεν μπορείς να το παίξεις, το αφήνεις.

Πηγή: Εγώ και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΣΛΟΥΚΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΣΛΟΥΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ