2018-12-05 08:08:41
Φωτογραφία για Η ΣΕΤΤΗΛ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του «Χαμόγελου»
Προσέφερε τρόφιμα ενόψει των γιορτών για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη

Του Γιάννη Σπυρούνη

Το δικό του μαραθώνιο αγάπης πραγματοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα και στον Πύργο. Στο κάλεσμα για στήριξη ανταποκρίθηκε η ΣΕΤΤΗΛ που χθες το πρωί μετέφερε ποσότητες τροφίμων στα γραφεία του συλλόγου. Με τον τρόπο αυτό συμβάλει στην προσπάθεια που γίνεται να στηριχθούν αυτές τις γιορτινές ημέρες οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του εκ μέρους του «Χαμόγελου» ο Γιάννης Λαμπρόπουλος, «για άλλη μία φορά ο σύλλογός μας, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους σε μία χαρμόσυνη και χαρούμενη διαδικασία, συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά και τις οικογένειες τους που ζουν στα όρια της φτώχειας εδώ στην Ελλάδα. Είναι γνωστό ότι το χαμόγελο του παιδιού εκπροσωπεί χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειες τους που ζουν στην Ελλάδα σε μία περίοδο που η κατάσταση έχει φτάσει σε ακραία σημεία
. Απευθυνόμαστε σε κάθε πολίτη και φορέα ζητώντας την υποστήριξη του προκειμένου να συγκεντρώσουμε στους χώρους μας ή στους χώρους των φορέων και των διαφόρων συλλόγων διάφορα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Μέσα σε αυτή τη διαδικασία και η νέα διοίκηση της ΣΕΤΤΗΛ σε συνέχεια και της προηγούμενης διοίκησης μας επισκέφτηκαν και μας έφεραν μεγάλες ποσότητες τροφίμων στο κάλεσμα που είχαμε κάνει πριν από μερικές μέρες. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το οποίο έκανε όλο το προσωπικό της ΣΕΤΤΗΛ να συγκεντρώσει τρόφιμα και αυτά τα είδη είναι απαραίτητα στην καθημερινότητα του κάθε παιδιού» είπε ο κ. Λαμπρόπουλος.

Όπως δήλωσε τα τρόφιμα θα φυλαχθούν και θα διανεμηθούν σύμφωνα με τις διεργασίες που ακολουθούνται και σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού και της οικογένειας.

«Η διαδικασία αυτή έχει ξεκινήσει από το 1997 και μέχρι σήμερα η κοινωνία στηρίζει τη διαδικασία που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνο στην περιοχή μας αλλά σε όλη την Ελλάδα. Το α’ εξάμηνο του 2018, το Χαμόγελο του παιδιού στήριξε 63.000 παιδιά και μέχρι σήμερα έχουμε στηρίξει συνολικά 1.4 εκατ. παιδιά. Αυτός ο αριθμός είναι μία μικρή χώρα. Πρόκειται για παιδιά θύματα βίας, θύματα εξαφάνισης, με προβλήματα υγείας και παιδιά που κινδυνεύουν από την φτώχεια. Υπάρχει καταιγισμός φτώχειας και βλέπουμε ότι πολλοί συμπολίτες μας και πολλά παιδιά θέλουν να στηρίξουν αυτό το φορέα που είναι το Χαμόγελο του Παιδιού και ας μη κρυβόμαστε έχει δώσει πολλά στην Ελληνική κοινωνία και καλείται να δώσει κι άλλα, καθώς η κατάσταση δεν φαίνεται να ομαλοποιείται. Ο Έλληνας στα δύσκολα απλώνει το χέρι να βοηθήσει» σχολίασε ο κ. Λαμπρόπουλος, που κάλεσε τους πολίτες να ανταποκριθεί στο κάλεσμα για το Χριστουγεννιάτικο παζάρι στις 17 Δεκεμβρίου στο φουαγιέ της Π.Ε. Ηλείας. Επίσης συμβούλεψε τους πολίτες να προσέξουν αυτές τις ημέρες γιατί αρκετοί επιτήδειοι εμφανίζονται ως μέλη του Χαμόγελου που κάνουν εράνου, ξεκαθαρίζοντας πως ο σύλλογος δεν πραγματοποιεί έρανο, αλλά για να συγκεντρώσει χρήματα το κάνει είτε μέσω sms είτε μέσω τραπέζης.

ΠΗΓΗ: https://www.ilialive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ