2012-06-09 13:00:47
Φωτογραφία για Δικαιούται αποζημίωση ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση από την ΟΥΕΦΑ για τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο ματς της Ελλάδας με την Πολωνία.

Η πρεμιέρα του EURO 2012 δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή από πλευράς ποδοσφαιριστών, αφού με το "καλημέρα" είχαμε τον πρώτο σοβαρό τραυματισμό.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος υπέστη ρήξη χιαστών στο ματς της Ελλάδας με την Πολωνία και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον πέντε μήνες.

Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα στερηθεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του, σε μία περίοδο που οι διαπραγματεύσεις με τον Όλοφ Μέλμπεργ βρίσκονται στον αέρα.

Βέβαια οι ερυθρόλευκοι δεν θα μείνουν στον αέρα, αφού FIFA και UEFA πέρασαν ένα νέο κανονισμό που αφορά τους διεθνείς ποδοσφαιριστές τον περασμένα Μάρτιο.

Σύμφωνα με αυτόν οι ομάδες που έχουν παίκτες σε μεγάλες διοργανώσεις, κι όχι στα προκριματικά, δικαιούνται αποζημίωση για κάθε μέρα απασχόλησης τους, ενώ το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του τραυματιστεί σοβαρά κάποιος από αυτούς.

Έτσι ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει ένα μέρος του συμβολαίου του Αβραάμ Παπαδόπουλου από την UEFA, έτσι ώστε να μπορέσει να τον αντικαταστήσει.

Το ύψος της αποζημίωσης εξαρτάται από την σοβαρότητα του τραυματισμού, το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και φυσικά τη χρονική διάρκεια που θα λείψει από τους αγωνιστικούς χώρους.

πηγή: sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ