2012-06-09 13:01:38
Φωτογραφία για ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανακοίνωση με την οποία δηλώνουν ότι δεν μπορούν να προσφέρουν μεγαλύτερο μπάτζετ στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς εξέδωσαν οι Γιαννακόπουλοι.

Οι ιδιοκτήτες του Παναθηναϊκού, κάλεσαν μάλιστα, όποιον μπορεί να εξασφαλίσει μεγαλύτερο μπάτζετ στον Σέρβο προπονητή να του μεταβιβάσουν τις μετοχές της ΚΑΕ χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα.

Μετά την σημερινή ανακοίνωση της οικογένειας Γιαννακόπουλου δείχνει πολύ δύσκολο να αποτραπεί το... διαζύγιο των «πράσινων» με τον Ομπράντοβιτς μετά από 13 χρόνια Η ανακοίνωση της οικογένειας των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Η απόφαση της οικογένειας Γιαννακόπουλου για να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, έχει γίνει γνωστή εδώ και καιρό. Τόσα χρόνια έχουμε αποδείξει ότι λειτουργούμε με γνώμονα το μεγαλείο του Παναθηναϊκού.

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν βρέθηκε κάποιος να αναλάβει το μέλλον της ομάδας, δεν θα μπορούσαμε να την αφήσουμε στην τύχη της. Έτσι, παρά την απόφασή μας για αποχώρηση, αισθανθήκαμε πώς έπρεπε να μείνουμε εδώ και ενωμένοι, να κάνουμε όλοι αυτό που πράττουμε τόσα χρόνια: Να στηρίζουμε όσο μπορούν οι δυνατότητές μας τον Παναθηναϊκό.

* Καλά, οι επενδυτές από Αμερική, Ρωσσία, Εμιράτα που έκαναν... ουρές για τον... εξάστερο, έχασαν τον δρόμο σαν τους Άραβες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού;
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ