2012-06-09 14:42:53
Φωτογραφία για Επίθεση από 2 αλλοδαπούς παιδόφιλους δέχτηκε 15χρόνη μαθήτρια...που όμως ήξερε καράτε...
Της χρονιάς τους έφαγαν οι 2 παιδόφιλοι.

Καλύτερα να τους βρει η αστυνομία,παρά ο πατέρας της ανήλικης,λένε όσοι τον γνωρίζουν.

Επίθεση από δυό αλλοδαπούς δέχθηκε δεκαπεντάχρονη μαθήτρια στην Ρόδο την ώρα που κατευθυνόταν στο κέντρο της πόλης για να συναντηθεί με συμμαθητές της και διερχόμενη από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Η επίθεση συνέβη στο Πάρκο απέναντι από το Πανεπιστήμιο και μόλις η μαθήτρια είχε ολοκληρώσει τις εξετάσεις της.

Ένας εκ των δύο αλλοδαπών προσέγγισε την νεαρή από πίσω αρπάζοντας την από το λαιμό και με προσπάθησε να την ακινητοποιήσει με καφαλοκλείδωμα, ενώ ο δεύτερος ξεκίνησε το ψαχούλεμα προφανώς για να κλέψει ότι πολύτιμο μπορεί να είχε πάνω της. Λογάριασαν όμως λάθος αφού η μαθήτρια γνώριζε καράτε και με μιά αποφασίστική κίνηση χτύπησε με τον αγκώνα της τον αλλοδαπό που είχε προσπαθήσει να την ακινητοποιήσει στα γεννητικά όργανα αφήνοντας τον ξερό κι άρχισε στις κλωτσιές τον δεύτερο, ενώ ταυτόχρονα καλούσε σε βοήθεια με αποτέλεσμα πανικόβλητοι και άσχημα χτυπημένοι οι δράστες να εξαφανιστούν.

Όπως αναφέρει η "ροδιακή" η Αστυνομία έχει εξαπολύσει κυνηγητό, συνέλαβε δύο αλλοδαπούς που όμως δεν εναγνωρίστηκαν από την μαθήτρια και συνεχίζει τις έρευνες. Ο πατέρας της μικρής έχει ξεκινήσει την δική του έρευνα στην περιοχή κι εύχεται με δηλώσεις του να βρεί τους δράστες πριν την Αστυνομία www.stoxos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΚΑΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΚΑΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ