2019-01-05 10:24:13
Φωτογραφία για Απίστευτο! - Παγκόσμιος σάλος στο Twitter με τα σχόλια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου...
Σάλος έχει προκληθεί στο Twitter μετά τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχετικά με την εμφάνιση Κορεατών τραγουδιστών.

Στην εκπομπή "Ευτυχείτε", σχολίαζαν τους ωραιότερους άνδρες για το 2018 ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονταν Κορεάτες τραγουδιστές, όπως ο τραγουδιστής Kang Daniel, ο τραγουδιστής V και ο Jungkook από το διάσημο γκρουπ BTS, που αποτελείται από εφτά αγόρια (Rap Monster, J-Hope,Jin, Suga, Jimin,V και Jungkook).

Το look των τραγουδιστών σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και μεταξύ άλλων ακούστηκαν σχόλια όπως  «Αυτός είναι άντρας; Γυναίκα είναι παιδιά», «άντρας άντρας;».

Τα σχόλια προκάλεσαν σάλο στο Twitter, με τους χρήστες να εξαπολύουν τα «πυρά» τους προς την εκπομπή και την Κατερίνα Καινούργιου, κατηγορώντας την για ρατσιστικά σχόλια.

Έξαλλοι οι φαν των τραγουδιστών ξέσπασαν μέσω tweets με αποτέλεσμα το hashtag #eutixeite να είναι πρώτο trend.


Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι το συγκεκριμένο περιστατικό έχει αποκτήσει τεράστιες διαστάσεις, με τους fans του συγκροτήματος να έχουν κυριολεκτικά "ορμήξει" στα social media τόσο της Κατερίνας Καινούργιου όσο και του OPEN TV, ενώ αποτελεί τη νο.1 είδηση στα μεγαλύτερα κορεατικά τηλεοπτικά Μέσα.

---Η παρουσιάστρια μετά τον σάλο που προκλήθηκε, έδωσε την απάντησή της υπογραμμίζοντας ότι απλά εκείνης δεν της αρέσουν εμφανισιακά, καλώντας το ζήτημα να λήξει.

@katrinken #eutixeite

Απαράδεκτη συμπεριφορά pic.twitter.com/2zV7yypTXd
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ