2012-06-09 20:00:30
Φωτογραφία για Χλωμιάζει η υλοποίηση του έργου του Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου 100 εκατ. ευρώ και της Ψηφιακής Πληροφόρησης στις Συγκοινωνίες
"Χλωμιάζει" η υλοποίηση του έργου του "Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου" 100 εκατ. ευρώ και της "Ψηφιακής Πληροφόρησης" στις Συγκοινωνίες. Κατά τα άλλα πολιτικοί και υπηρεσιακοί κόπτωνται για τα 60 εκατ. ευρώ το χρόνο, που κοστίζουν οι "τσαμπατζήδες".

Με την λαθρεπιβίβαση να σημειώνει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, κόβοντας πολύτιμα έσοδα για τον ΟΑΣΑ, το ηλεκτρονικό εισιτήριο φαίνεται ότι για μία ακόμη φορά θα αργήσει να μπει στις συγκοινωνίες της Αθήνας, πέρνοντας μετάθεση για ένα χρόνο τουλάχιστον.

Μπορεί οι πρόσφατες ανακοινώσεις του ΟΑΣΑ να έδιναν μονοψήφιες μειώσεις στα έσοδα, αλλά το ποσοστό παρουσίασε μεγάλες αυξητικές τάσεις καθώς και η ύφεση έχει προκαλέσει πολύ μεγάλα οικονομικά προβλήματα στους πολίτες που μετακινούνται με συγκοινωνίες. Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ η λαθρεπιβίβαση κοστίζει περίπου 60 εκατ. ευρώ το χρόνο ποσό που αντιστοιχεί σε περίπου 120 εκατ. «δωρεάν» μετακινήσεις. Σε όλα αυτά τα στοιχεία δεν συμπεριλαμβάνονται οι «ειδικές ομάδες» που δικαιούνται μειωμένα ή δωρεάν εισιτήρια. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ...

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ