2012-06-09 20:12:58
Φωτογραφία για ΜΑΚΟΥΝ: ΕΖΗΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο διεθνής Καμερουνέζος μέσος έδωσε, από την Αφρική όπου βρίσκεται για διακοπές, μεγάλη συνέντευξη σην ιστοσελίδα footmercato στην οποία μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και δεν κρύβει ότι θα ήθελε να επιστρέψει.

Ο Μακούν έχει πει ότι:

«Πέρασα μια υπέροχη χρονιά, σε μια ομάδα με φανταστική ατμόσφαιρα. Πήρα τίτλους και έζησα όμορφες στιγμές. Όλοι σ΄αυτή την ομάδα κάνουν τα πάντα για να υπηρετήσουν το μεγαλείο της. Κάναμε μεγάλα παιχνίδια και στην Ευρώπη και δεν είναι τυχαίο ότι νικήσαμε Άρσεναλ, Ντόρτμουντ και Μαρσέιγ. Ο κόσμος είναι τρελός για την ομάδα, μας ακολουθούσε παντού, μας περίμενε στα αεροδρόμια. Το ελληνικό πρωτάθλημα αξίζει να το παρακολουθεί κανείς, έχει ποιότητα. Ο κόσμος φανατίζεται πολύ, στη Γαλλία πηγαίνουν στα παιχνίδια οπαδοί και των δύο ομάδων, στην Ελλάδα δεν μπορεί να συμβεί αυτό σε ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.»

Για τον Μιραλάς: «Έπαιξα ξανά συμπαίκτης μαζί του μετά τη Λιλ και διαπίστωσα ότι έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Μαθαίνω ότι είναι στο στόχαστρο της Μπάγερν, σίγουρα εκεί είναι πολύ πιο υψηλό το επίπεδο, αλλά του εύχομαι να πάει και πιστεύω ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε μια τέτοια πρόκληση».

Για το μέλλον του: «Ανήκω στην Άστον Βίλα και δεν θα με πειράξει καθόλου να μείνω στην ομάδα. Δεν ξέρω τι θα γίνει, είμαι ανοικτός σε προτάσεις. Θα ήθελα κάποια στιγμή να ξαναπαίξω στον Ολυμπιακό, ξέρω πως η πόρτα εκεί είναι ανοιχτή για μένα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ