2012-06-09 21:45:00
Φωτογραφία για ΤΗΝΨ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ
Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις σε μεταγραφικό επίπεδο στον Ολυμπιακό, καθώς οι ερυθρόλευκοι αναμένουν την επιστροφή του Λεονάρντο Ζαρντίμ για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα και σε συνεργασία μαζί του να να πάρουν τις όποιες αποφάσεις χρεάζονται.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήρθε στην Ελλάδα, συζήτησε, συμφώνησε, υπέγραψε για δύο χρόνια και αναχώρησε για την πατρίδα του πριν επιστρέψει (την Τρίτη) για να εγκατασταθεί μόνιμα πλέον στην Ελλάδα για να πιάσει δουλειά. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο.

Η μία περίπτωση είναι αυτή του Κώστα Μανωλά. Οι συζητήσεις με την πλευρά του νεαρού αμυντικού είναι προχωρημένες, οι ερυθρόλευκοι δεν κρύβουν ότι βρίσκονται κοντά σε οριστική συμφωνία, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ποδοσφαιριστής έχει κλείσει ήδη και απομένουν μόνο λεπτομέρειες για την ανακοίνωσή του.

Όσον αφορά τον Όλοφ Μέλμπεργκ, του έχει κατατεθεί εδώ και καιρό συγκεκριμένη πρόταση, κάτι που θα ήθελαν να έχει κλείσει νωρίτερα η υπόθεση (θετικά ή αρνητικά), όμως θα κάνουν κάποιες μέρες ακόμη υπομονή.

Πάντως ξεκαθαρίζεται ότι ο τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου δεν θα λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης στις διαπραγματεύσεις με τον Σουηδό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ