2012-06-09 23:02:34
Φωτογραφία για Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/6
Γενικό προφίλ

Το πλανητικό σκηνικό διανθίζεται με τη Σελήνη από τους Ιχθύες να προτάσσει βόλτα και θάλασσα και την Αφροδίτη στους Διδύμους να ανεμίζει το μαντήλι της επιστροφής σε πρόσωπα από το παρελθόν. Αφεθείτε στον έρωτα και αγκαλιάστε τη χαρά και την αγάπη, προσπερνώντας το ...σοκ στο οποίο επιθυμεί να σας υποβάλλει ο Ουρανός!

ΚΡΙΟΣ

«Πετάξτε στα σκουπίδια ό, τι δεν σας χρειάζεται»

Σήμερα, είναι μέρα ξεκούρασης και συνάμα αποτοξίνωσης από συναισθηματικά απόβλητα που έχουν συσσωρευτεί στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας. Τηλεφωνήματα με πρόσωπα με τα οποία πιστεύετε ότι είχατε κλείσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς σας βάζουν σκέψεις και σας δημιουργούν ερωτηματικά. Γλυκά λόγια και κομπλιμέντα θα έρθουν από πρόσωπα που δεν περιμένετε.

ΤΑΥΡΟΣ

«Επίμονη περιέργεια»

Μπορεί να μην θέλετε να εκθέσετε τα προσωπικά σας σε κάποια άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε αλλά η υποχρεωτική συμμετοχή σας σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις ίσως αποτελέσει αφορμή για να αποκαλύψετε κάποια στοιχεία. Συζητήσεις που αφορούν το σπίτι, τα κληρονομικά ή μέλη της οικογένειάς σας θα σας επηρεάσουν συναισθηματικά.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ψύλλοι στ' αυτιά σας μπήκαν»

Στο μυαλό σας αρχίζουν να μπαίνουν υποψίες σχετικά με κάποια οικονομικά θέματα τις οποίες ακόμα δεν μπορείτε να διασταυρώσετε και για αυτό δεν κινείστε με τη γνωστή σβελτάδα που σας χαρακτηρίζει. Οι σχέσεις με άτομα επιφανή σας δίνουν την ευκαιρία να εκφράσετε την επιθυμία να συμμετάσχετε σε μια δραστηριότητα που μπορεί να προσφέρει στους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Τζιζ... μακριά»

Οι φωνές και οι εντάσεις δημιουργούν στρες και για αυτό αποφεύγετε να μιλήσετε με πρόσωπα που πιθανόν να σας αναστατώσουν με τα λεγόμενα τους. Ένα γυναικείο πρόσωπο ίσως σας δώσει μια υπόσχεση που λόγω των περιστάσεων δεν θα μπορέσει να κρατήσει. Παρόλο που θα το κατανοήσετε, θα δυσαρεστηθείτε γιατί υπολογίζατε σε αυτή την κίνηση.

ΛΕΩΝ

«Ερωτικός χείμαρρος»

Με τη Σελήνη στους Ιχθείς η λίμπιντό σας κυματίζει στη θάλασσα του έρωτα και σας προσκαλεί να την ακολουθήσετε. Πολλά πράγματα βασίζονται στις φιλικές σχέσεις και για αυτό φροντίζετε να έχετε τις πόρτες της επικοινωνίας ανοιχτές μαζί τους. Αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις με πρόσωπα που δεν γνωρίζετε ή δεν είναι εμπιστοσύνης για να μην προκύψουν διαρροές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Δεν χάνετε ευκαιρία να πείτε αυτό που θέλετε»

Είστε διατεθειμένοι να κάνετε πολλά για τα πρόσωπα που αγαπάτε και ως εκ τούτου αψηφάτε την κούραση και τον όποιο κόπο. Η Σελήνη στους Ιχθείς σας υποδεικνύει το δρόμο για να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφο και μαζί να ταξιδέψετε στα νησιά του έρωτα και της συντροφικότητας. Πολύ πιθανόν να βρείτε την ευκαιρία σε μια εκδήλωση να επικρίνετε κάποια συμπεριφορά.

ΖΥΓΟΣ

«Το σημαντικό είναι να νιώθετε καλά με ό,τι κάνετε»

Είστε από τους ανθρώπους που έχετε φιλότιμο και πιστεύετε ότι οι άλλοι θα εκτιμήσουν τον υπερβάλλοντα ζήλο σας για να τους βοηθήσετε. Ακόμα και αν αυτό δεν συμβεί, το σημαντικό είναι να τα έχετε εσείς καλά με τη συνείδηση σας. Η Σελήνη στον 6ο οίκο ευνοεί δραστηριότητες που σχετίζονται με το να βάλετε τέλος σε ο,τιδήποτε χαώδες και να απολαύσετε το αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Ηρεμία και χαλάρωση»

Κάποιες υποθέσεις βρίσκονται σε αναμονή και περιμένουν ένα τελικό ναι ή όχι από εσάς. Αν και σήμερα παραδοσιακά είναι μέρα ανάπαυσης και χαλάρωσης εσείς νιώθετε πως με το να δώσετε αυτήν την απάντηση ξελαφρώνετε από ένα άγχος και έτσι μετά όλη μέρα είναι μπροστά σας για να την απολαύσετε. Αποφύγετε να εκμυστηρευτείτε μυστικά που σχετίζονται με τα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Σμήνος νέων επαφών»

Οι συναναστροφές σας με τους άλλους διαπνέονται από έναν αέρα ανανέωσης και αυτό σας αρέσει. Παράλληλα, πολλές νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες σας ανοίγουν έναν ορίζοντα που ποτέ δεν είχατε φανταστεί. Οι αδέσμευτοι πολύ πιθανόν να εμπλακείτε σε μια ιστορία που εκ των προτέρων γνωρίζετε ότι δεν μπορεί να έχει διάρκεια. Αυτό δε φαίνεται όμως να σας απασχολεί γιατί θέλετε να ζήσετε την εμπειρία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Είστε ήδη αλλού»

Σήμερα, ξεφυλλίσετε έντυπα και ταξιδιωτικούς οδηγούς για καλοκαιρινούς προορισμούς ενώ φίλοι και γνωστοί σας προτείνουν μέρη που θα σας προσφέρουν την ξεγνοιασιά που αναζητάτε. Η καθημερινότητα σας γίνεται πιο όμορφη μέσα από κάποιες νέες ή διαφορετικές διαδρομές που προστίθενται ενώ δραστηριότητες που σχετίζονται με τη φυσική κατάσταση σας προσφέρουν ικανοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ανεξάρτητοι»

Σήμερα, γράφετε στα παλιά σας παπούτσια του κόσμου τα "πρέπει" και έτσι νιώθετε πιο κοντά στα "θέλω σας". Κάποιοι από εσάς έχουν το μυαλό τους στη δουλειά και πως θα χειριστούν καταστάσεις ενώ κάποιοι άλλοι φροντίζετε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε πρόσωπα που αυτόν τον καιρό χρειάζονται τη βοήθεια σας. Ερωτικά, κάτι που αρχίζει τώρα ίσως δεν ολοκληρωθεί όπως επιδιώκετε.

ΙΧΘYΕΣ

«Μπουνάτσα»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ζείτε σε έναν κόσμο ονειρικό που όλα κυλάνε όπως θέλετε. Δεν αφήνετε κανέναν να ταράξει την ηρεμία σας, αντίθετα ζητάτε από τους άλλους να έρθουν να σας κάνουν παρέα και να απολαύσουν μαζί μας την όμορφη και ανέμελη πλευρά της ζωής. Η καλοκαιρινή διάθεση θα επισκεφτεί το σπίτι σας μέσα από αλλαγές και αγορές.

www.astrology.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ