2019-01-11 23:14:23
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστη προς τον κ.Αρχηγό: Να καθαρίσει η βρώμα
Δημοσιεύουμε κείμενο προς τον κ. Αρχηγό, το οποίο μας απέστειλε αναγνώστης του bloko.gr: Από τη μέχρι τώρα θητεία σας κατάλαβα ότι είστε δίκαιος και βοηθάτε το προσωπικό της

Αστυνομίας. Για το λόγο αυτό και επειδή στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών συμβαίνουν απαράδεκτα πραγματα για αυτό και σας γράφω αυτήν την επιστολή.

Αδικία και ασυδοσία αυτά συμβαίνουν στη Δ.Α. Σερρών, έτσι κρίνονται οι Αστυνομικοί στις Σέρρες από το Διευθυντή της Διεύθυνσης. Κάποιοι κανουν αίσχη και καλύπτονται σε όλα και κάποιοι τιμωρούνται με το παραμικρό. Αυτοί που καλύπτονται (είναι και συνδικαλιστές τρομάρα τους), κάνουν τα αίσχη τους και καλύπτονται πλήρως από το διευθυντη κ. παπαδοπουλο και από το διευθυντη ασφαλείας κ. παπαζογλου, ο οποίος είναι δικός τους φιλος και τσιρακι τους. Οι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές υπηρετούν σε ειδική υπηρεσία ασφαλείας και είναι φίλοι του γερακαρακου. Με όλα αυτά κανουν στην ομάδα τους οτι ότι θέλουν και εκφοβίζουν και τους υπόλοιπους αστυνομικούς
. Λενε σε όλους ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα λόγω της δυναμης του γερακαρακου στο αρχηγείο και του διευθυντη κ.παπαδοπουλο που τον κανουν ότι θελουν. Τόσο καιρό βλεπουμε ότι πηγαίνουν βόλτες με υπηρεσιακά οχήματα και ειδικά με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο Volvo βυσινι, στις θάλασσες το καλοκαίρι, στο μπάσκετ στη δράμα η συνδικαλίστρια ΚΑΡΑΤΖΑ και τελευταία βουίζει όλη η διευθυνση ότι στην συγκέντρωση των συνδικαλιστών βέροιας στις αρχες νοεμβριου πηγανε πάλι με υπηρεσιακό αυτοκινητο το Volvo και έκατσαν τουλάχιστον 5 ώρες στο ξενοδοχείο που γινόταν η εκδήλωση λες και πήγαιναν σε εκδρομή ενώ στη διεύθυνση υπάρχει μεγάλη έλλειψη αυτοκινήτων και ψάχνουμε αυτοκίνητο να εκτελέσουμε υπηρεσία. Μάθαμε επίσης ότι το γεγονός αυτό το πληροφορήθηκε αμέσως ο διευθυντής παπαδοπουλος και τους κάλυψε για ακόμη μια φορά θάβοντας το. Το θράσος τους βέβαια δεν έχει όρια, αφού βγάζουν και φωτογραφίες στο fasebook από την παρουσία τους στην εκδήλωση της βέροιας που πήγανε με αυτοκίνητο υπηρεσιακό, το οποίο με νευριάζει ακόμη πιο πολύ. Και σε αυτό το παραπτωμα τη βγαλανε καθαρη τοσο από τους διοικουντες οσο και από τους αλλους συνδικαλιστες, και θαφτηκε και αυτό όπως και τοσα άλλα στο παρελθόν. Περιμέναμε και από τους άλλους συνδικαλιστές να κανουν κατι για το θέμα, αλλά μάλλον τους καλυπτουν και αυτοι συνδικαλιστικα. Στο διαδίκτυο υπάρχει αναστάτωση συναδέλφων και κάποιοι γράφουν ότι αυτοι χρησιμοποιούν συνέχεια υπηρεσιακά αυτοκίνητα για προσωπικές τους δουλειές προς οικονομικό όφελος τους.

Κάντε κάτι κύριε Αρχηγέ να καθαρίσει η βρώμα αυτών των ανθρώπων η Δ.Α. Σερρών, γιατί και ο διευθυντης εδώ είναι υποχείριο τους.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ