2012-06-10 00:45:05
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Δραχμή vs Ευρώ
Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή αρκετών για την παραμονή στο ευρώ. Και εξηγούμε.

Πρώτα από όλα γνωρίζω εκατοντάδες χώρες που δεν έχουν ευρώ... και όμως ούτε πεινάνε ούτε διψάνε ούτε.... Απεναντίας, όχι απλά δεν είναι χρεοκοπημένες, αλλά και δημοκρατία έχουν, και καύσιμα έχουν, και φάρμακα έχουν, ....μέχρι και βιβλία στα σχολεία, που για εμάς όλα αυτά έχουν γίνει πολυτέλεια.

Η Αγγλία δηλαδή ήταν ηλίθια που δεν μπήκε στο ευρώ, και η Ελλάδα έξυπνη, όταν ουσιαστικά αντέγραψε την Αργεντινή βάζοντας το νόμισμά της τεχνητά ισότιμο με το δολάριο, και στο τέλος χρεοκόπησε. Εάν δεν συνέφερε τις τράπεζες και τους μεγαλοκαρχαρίες το ευρώ ( σε βάρος μας )

θα το υιοθετούσαν ? Επιπλέον, γιατί αυτό που φοβούνται περισσότερο οι ξένοι, δηλαδή την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, μας το παρουσιάζουν απειλητικά από μέρους τους όταν εκείνοι μόνοι τους δεν μπορούν να το κάνουν ? Και ξέρουν ότι στη περίπτωση που βγούμε από το ευρώ κοντοζυγώνει η ώρα τους. Δηλαδή το μόνο διαπραγματευτικό χαρτί που έχουμε το καίμε ? Γιατί ? Επειδή όπως λένε δεν θα έχουμε το ένα ή το άλλο, λές και τώρα έχουμε και τους μισθούς μας και τις συντάξεις μας και τις δουλειές μας. Ούτε κωλόχαρτα στα νοσοκομεία δεν υπάρχουν, καιρό τώρα.


Είτε έτσι, είτε αλλιώς, εμείς θα τον πιούμε. Άρα καλύτερα με τη δραχμούλα μου, να τους παίζω, όπως έκανα κάποτε με τις υποτιμήσεις μου και είχα πάντα το ψυγείο μου γεμάτο.

Τέλος θέλω με την ευκαιρία να εκφράσω προς τους πολιτικούς μας, όλη μου την “αγάπη”, γιατί είναι σιχαμένοι, χαμερπείς, εμετικοί, διεφθαρμένοι και σκατόψυχοι προδότες.

ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ