2012-06-10 09:26:11
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΝΒΑ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ
Ο Κώστας Παπανικολάου δεν σκέφτεται το ΝΒΑ για την φετινή σεζόν, θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να προσφέρει μαζεύοντας εμπειρίες. Ωστόσο του χρόνου θα βλέπει... Ατλαντικό.

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι πρωταθλητής Ελλάδας με τον Ολυμπιακό και έχει ήδη κατακτήσει την Ευρωλίγκα, στα 22 του χρόνια. Στο τέλος λοιπόν μιας σούπερ επιτυχημένης χρονιάς για τον ίδιο, το ΝΒΑ του... κλείνει το μάτι.

Ωστόσο, μετρημένος και προσγειωμένος όπως είναι σαν χαρακτήρας, εκτός παρκέ φυσικά γιατί μέσα.... ίπταται, τονίζει: «Ευχαριστώ, αλλά προς στιγμήν δεν θα πάρω», και συμπληρώνει στις δηλώσεις του στην Real Sports: «Φυσικά και θέλω κάποια στιγμή να τεστάρω τις δυνατότητές μου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ποιος δεν ονειρεύεται να παίξει στο ΝΒΑ; Το χρωστάω στον εαυτό μου».

Εξηγεί όμως ότι αυτό πρέπει να γίνει την κατάλληλη στιγμή, όταν βελτιωθεί και καθιερωθεί πρώτα στην Ευρώπη: «Δεν χρειάζονται βιαστικά βήματα. Έχω αρκετό χρόνο μπροστά μου για κάτι τέτοιο. Σίγουρα θα συμβεί στο μέλλον. Άλλωστε έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, και το κυριότερο θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό.


Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, Μαζί του θα βελτιωθώ ακόμα περισσότερο. Είμαι βέβαιος. Γι΄αυτό θα παίξω για έναν ακόμη χρόνο στην Ευρώπη και στη συνέχεια θα δούμε. Θα δω ποια ομάδα θα με επιλέξει και ίσως τότε σκεφθώ την πιθανότητα να πάω στο ΝΒΑ», κατέληξε

Θυμίζουμε ότι φέτος αναμένεται να επιλεγεί στο νούμερο 16 του δεύτερου γύρου του ντραφτ από τους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ