2012-06-10 11:56:10
Φωτογραφία για Έτοιμη να καταθέσει προσφορά για τον Τζεμπούρ είναι η Μαρσέιγ
Έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ράφικ Τζεμπούρ φέρεται η Μαρσέιγ Έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ράφικ Τζεμπούρ φέρεται η Μαρσέιγ, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay» από τη Γαλλία.

Οι Μασσαλοί βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο, αφού προσπαθούν να ξεφορτωθούν τα βαριά συμβόλαια που υπάρχουν στο ρόστερ τους.

Ήδη έχει φύγει ο Μπραντάο, ενώ στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών βρίσκονται ο Ρεμί και Ζινιάκ και γίνονται προσπάθειες να πουληθούν ο Μπια και Σεϊρού.

Η φετινή σεζόν έκλεισε με 24 εκατ. ευρώ παθητικό και 40 εκατ. ευρώ ζημιά για τη γαλλική ομάδα! Αυτός είναι ο λόγος που έχουν στραφεί σε φθηνότερες επιλογές, όπως είναι ο Τζεμπούρ σύμφωνα με το sport-fm.gr.

Τον Αλγερινό επιθετικό τον είχε παρακολουθήσει από κοντά ο υπεύθυνος σκάουτινγκ της Μαρσέιγ, Ζαν Φιλίπ Ντιράν. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος «τσέκαρε» τον διεθνή φορ του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και τον ενημέρωσε ότι είναι πιθανό το ενδεχόμενο η Μαρσέιγ να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.


Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες οι Γάλλοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση για τον «τρομοκράτη» και αυτή δεν θα ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ. Η «SportDay» επικοινώνησε με τον Ντιράν και εκείνος τόνισε ότι «είναι αλήθεια ότι ο Τζεμπούρ είναι ένας πολύ ενδιαφέρων ποδοσφαιριστής».

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Αλγερινού λήγει το 2013 και οι Πειραιώτες ενδέχεται το επόμενο διάστημα να του καταθέσει πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ