2012-06-10 14:12:03
Φωτογραφία για Πολιτικός. Ο χειρότερος φίλος του ανθρώπου
του Βαγγέλη Ευαγγελίου

Αηδιάζω με τις φάτσες των πολιτικών στις αφίσες. Αρχίζω να τις φτύνω μία - μία στη σειρά, αλλά η σειρά δεν έχει τελειωμό ενώ τα υγρά μου έχουν.

Οπότε αρχίζω να τις κατουρώ! Μη σε σοκάρει βρε Έλληνα, η εικόνα. Εδώ δε σε σοκάρουν άλλα κι άλλα που βλέπεις και ακούς καθημερινά από το χαζοκούτι - κι άλλα που κάνεις - και θα σε έκανε να κλείσεις τα μάτια, η εικόνα κάποιου, που κάνει τσίσα πάνω στις προεκλογικές αφίσες;

Σιχαίνομαι τους υποψήφιους βουλευτές, οι οποίοι εξηγούν τα ανεξήγητα, με δοκιμασμένο χαμόγελο στον καθρέφτη, να αποτελεί την επωδό κάθε πρότασής τους. Ευχαρίστως θα τους έφτυνα στη μούρη αντί στις χάρτινες αφίσες. Τι μου φταίνε τα δεντράκια.

Με ενοχλεί απίστευτα πως κάποιοι γίνονται μάγκες, χάρη στη ρουτίνα σου Έλληνα, στη μιζέρια σου, στην απελπισία σου. Η παρακμή σου, είναι το κέρδος τους και το ότι είσαι μαθητής της Ανίας, της Ανυπαρξίας, της Παρωδίας. Οι βιομηχανίες που λέγονται "Πολιτικοί" δουλεύουν διπλοβάρδιες για να εκμεταλλευτούν τις συνήθειές σου. Το ότι συνήθισες να είσαι μαλάκας, τους κάνει ζάπλουτους, βαθύπλουτους, ανεύθυνους και αθώους.


Ξέρεις τι άλλο με ενοχλεί σε αυτήν τη χώρα; Πως τα προεκλογικά διαφημιστικά όλων των κομμάτων έχουν μέσα παιδιά! Με επίκληση στο συναίσθημα δηλαδή, πιστεύουν πως μπορούν να με κάνουν να τους ψηφίσω; Όχι ρε, διόλου σας ενδιαφέρουν τα παιδιά όλου του κόσμου. Για να σε ενδιαφέρει ένα παιδί, πρέπει να είσαι παιδί ή Μάνα του! Για να σε ενδιαφέρει ένας άνθρωπος, πρέπει να είσαι Άνθρωπος ή ο σκύλος του!
vaeva.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ