2012-06-10 14:45:27
Φωτογραφία για «Τρομερό κλίμα, τρομερή πίστη!»
Ο Γιώργος Σαμαράς μίλησε για την Εθνική και την αισιοδοξία που επικρατεί στις τάξεις ενόψει της συνέχεια του Euro και τόνισε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πρέπει να παίξει απέναντι στην Τσεχία όπως στα τελευταία 60 λεπτά του αγώνα με την Πολωνία.

Ο «Sam» μίλησε στο Βήμα της Κυριακής για την αντίδραση με 10 παίκτες της Ελλάδας απέναντι στην Πολωνία, για τις δυσκολίες λόγω... κλίματος και συνθηκών, καθώς και για το ματς που έρχεται με τους Τσέχους.

-Η δυναμική με την οποία τελείωσε τον αγώνα της πρεμιέρας η Ελλάδα, είναι ένα όπλο για το καθοριστικό ματς με την Τσεχία;

«Θα επαναλάβω αυτό που λέμε όλοι οι παίκτες και πολλές φορές άλλοι μας θεωρούν υπερβολικούς και άλλοι δεν μας πιστεύουν. Υπάρχει τρομερό κλίμα στην ομάδα και τρομερή πίστη. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα τον αγώνα, αλλά στη συνέχεια αντιδράσαμε. Το πιστέψαμε όλοι, ότι ακόμη και με δέκα παίκτες μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Αυτό κρατάμε από την πρεμιέρα. Την αισιοδοξία για τη συνέχεια του τουρνουά και την πίστη στον εαυτό μας. Παρά τις απώλειες του Σωκράτη και του Αβραάμ που ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά, είμαστε μια ομάδα που μπορεί να τα καταφέρει».


-Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα απέναντι στην Τσεχία;

«Είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου. Βέβαια εδώ που βρισκόμαστε και ποιος δεν είναι; Πλέον πρέπει να ξεκουραστούμε, να ξαναγεμίσουμε τις μπαταρίες μας, ώστε να παρουσιαστούμε στον επόμενο αγώνα με την ίδια διάθεση και το ίδιο πάθος που είχαμε στα τελευταία 60 λεπτά του αγώνα με την Πολωνία».

πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ