2012-06-10 14:45:42
Φωτογραφία για ΣΗΦΑΚΗΣ: ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ
Οι Μιχάλης Σηφάκης, Αλέξανδρος Τζόρβας και Γιάννης Φετφατζίδης εξέφρασαν μέσω της συνέντευξης Τύπου της Εθνικής Ελλάδας και δημόσια τα περαστικά στον συμπαίκτη τους, Αβραάμ Παπαδόπουλο και του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα.

Οι διεθνείς προετοιμάζονται για τον καθοριστικό αγώνα της Ελλάδας κόντρα στην Τσεχία την Τρίτη (12:00, 19:00) και οι τρεις παίκτες τόνισαν πως η νίκη είναι απαραίτητη και θα κάνουν τα πάντα για να την κατακτήσουν.

Οι αρχικές τοποθετήσεις των ποδοσφαιριστών:

Μιχάλης Σηφάκης: «Είμαστε υποχρεωμένοι να πούμε περαστικά στον Αβραάμ Είμαστε πολύ στεναχωρημένα από εδώ και πέρα οτιδήποτε θα κάνουμε θα το κάνουμε γι’ αυτόν. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε. Αν σκεφτεί κανείς τις δυσκολίες που περνάει η χώρα και στο ποδόσφαιρο είναι τεράστια επιτυχία. Η προετοιμασία ήταν πολλή κουραστική και έγινε καλή δουλειά. Για την πρεμιέρα μας έμεινε μοα πικρία. Οι δυνατότητες της ομάδας είναι πολύ μεγάλες και ποτέ δεν ξέρουμε ποιο θα είναι τέλος. Πρέπει να στα δύο ματς να πάρουμε τη νίκη».


Γιάννης Φετφατζίδης: «Θα ήθελα να εκφράσω κι εγώ τη λύπη μου για τον Αβραάμ. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία πριν 2 εβδομάδες με μεγάλη όρεξη και νιώθουμε πολύ καλά. Μπορούσαμε στο ματς με την Τσεχία να πάρουμε τη νικη. Όμως αυτό το ματς τελείωσε και κοιτάμε το επόμενο ματς».

Αλέξης Τζόρβας: «Να ευχηθούμε δημόσια περαστικά και γρήγορη επάνοδο στον Αβραάμ και να ευχηθούμε να είναι ο τελευταίος τραυματισμός στην καριέρα του. Υπάρχει μια γλυκόπικρη γεύση για το ματς με την Πολωνία. Παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο να συμβεί σε αυτές τις διοργανώσεις».

Για το δεύτερο ημίχρονο με την Πολωνία κι αν η εθνική μπορεί να παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο με την Τσεχία:

Γιάννης Φετφατζίδης: «Σίγουρα πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε με την Τσεχία όπως στο δεύτερο ημίχρονο με την Πολωνία και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την κατάσταση του ομίλου:

Μιχάλης Σηφάκης: «Είναι ένας ανοιχτός όμιλος για όλες τις ομάδες. Σημασία έχει να νικήσουμε την Τσεχία και από εκεί και πέρα τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα».

Τι αντίκτυπο έχει η εθνική ομάδα στο εξωτερικό και αν η Τσεχία είναι μια ομάδα στα μέτρα μας:

Αλέξης Τζόρβας: «Το αντίκτυπο της εθνικής στους ομογενείς το ζούμε συνέχεια και είναι πολύ μεγάλο. Οι Έλληνες έχουν νιώσει μεγάλη περηφάνεια την τελευταία δεκαετία και εύχομαι να συνεχίσουμε να τους κάνουμε περήφανους. Όσον αφορά τον όμιλο πιστεύω πως είναι ευνοϊκός και η Τσεχία είναι μια ομάδα την οποία μπορούμε να νικήσουμε».

Για το πρώτο ημίχρονο με την Πολωνία και τι δεν έγινε σωστά:

Μιχάλης Σηφάκης: «Αμυντικά η ομάδα αντέδρασε πολύ καλά στο κλείσιμο των χώρων. Ο αντίπαλος είχε ευκαιρίες και είναι λογικό καθώς έπαιζε στην έδρα του με την βοήθεια των οπαδών του. Όμως εκτός από δύο περιπτώσεις δεν απειληθήκαμε κι εμείς δεν κρατήσαμε την μπάλα όσο έπρεπε. Κρατάμε τα θετικά και στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να φανούμε ακόμα καλύτεροι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ