2012-06-10 14:48:10
Φωτογραφία για Χτύπησε και αποχώρησε από την προπόνηση ο Φωτάκης
Ο Γιώργος Φωτάκης αποχώρησε από την προπόνηση της Κυριακής (10/6) με πρόβλημα στον τετρακέφαλο. Το απόγευμα θα μάθει ο Σάντος αν μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς με την Τσεχία

Η κακοδαιμονία συνεχίζει να χτυπάει την πόρτα της Εθνικής μας ομάδας. Μετά το σοβαρό τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου και την αποβολή του Παπασταθόπουλου, ένα ακόμη πρόβλημα προέκυψε για τον Φερνάντο Σάντος ενόψει της αναμέτρησης με την Τσεχία.

Συγκεκριμένα, στην προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Λεγκιόνοβο την Κυριακή (11/6), ο Γιώργος Φωτάκης αποχώρησε, καθώς δέχθηκε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο στο δεξί πόδι.

Ο παίκτης πήγε για εξετάσεις και το απόγευμα της Κυριακής θα γνωρίζει το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής αν θα είναι σε θέση να ενισχύσει την Εθνική μας στο ματς της Τρίτης (12/6).

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Φωτάκης προοριζόταν να αγωνιστεί βασικός στην θέση του Κατσουράνη (σ.σ. θα παίξει κεντρικός αμυντικός) και αυτό φυσικά είναι ένα πρόβλημα για τον Ομοσπονδιακό μας τεχνικό.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ