2012-06-10 18:48:13
Φωτογραφία για «Μπορούμε να σταθούμε σε υψηλό επίπεδο»
Την άποψη πως η Εθνική μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο και πως πρέπει να έχει η ομάδα το ίδιο πάθος και την ίδια διάθεση και στο ματς με την Τσεχία εξέφρασε ο Γιώργος Σαμαράς. Επίσης, ο διεθνής επιθετικός τόνισε πως υπάρχει φοβερό κλίμα μεταξύ των παικτών και αυτό είναι που μπορεί να κάνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να τα καταφέρει παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Διαβάστε όσα είπε ο Γιώργος Σαμαράς στο «Βήμα της Κυριακής»:

-Η δυναμική με την οποία τελείωσε τον αγώνα της πρεμιέρας η Ελλάδα, είναι ένα όπλο για το καθοριστικό ματς με την Τσεχία;

«Θα επαναλάβω αυτό που λέμε όλοι οι παίκτες και πολλές φορές άλλοι μας θεωρούν υπερβολικούς και άλλοι δεν μας πιστεύουν. Υπάρχει τρομερό κλίμα στην ομάδα και τρομερή πίστη. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα τον αγώνα, αλλά στη συνέχεια αντιδράσαμε. Το πιστέψαμε όλοι, ότι ακόμη και με δέκα παίκτες μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Αυτό κρατάμε από την πρεμιέρα. Την αισιοδοξία για τη συνέχεια του τουρνουά και την πίστη στον εαυτό μας. Παρά τις απώλειες του Σωκράτη και του Αβραάμ που ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά, είμαστε μια ομάδα που μπορεί να τα καταφέρει».


-Τι έφταιξε για το κακό ξεκίνημα στον αγώνα με την Πολωνία;

«Ίσως ακουστεί περίεργο, αλλά το κλίμα. Ήμασταν όλοι μπουκωμένοι, δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε καλά. Το γήπεδο είναι κλειστό, υπήρχε υψηλή υγρασία, ενώ ακόμη και το χόρτο ήταν περίεργο. Ίσως να έφταιξε το γεγονός ότι πατήθηκε πολύ για τις ανάγκες της τελετής έναρξης. Η ουσία είναι ότι όταν εξοικειωθήκαμε εμείς και ανέβηκε η απόδοσή μας, δείξαμε ότι μπορούμε να σταθούμε σε υψηλό επίπεδο».

-Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα απέναντι στην Τσεχία;

«Είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου. Βέβαια εδώ που βρισκόμαστε και ποιος δεν είναι; Πλέον πρέπει να ξεκουραστούμε, να ξαναγεμίσουμε τις μπαταρίες μας, ώστε να παρουσιαστούμε στον επόμενο αγώνα με την ίδια διάθεση και το ίδιο πάθος που είχαμε στα τελευταία 60 λεπτά του αγώνα με την Πολωνία».
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ