2012-06-10 19:21:47
Φωτογραφία για ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΟΥΕΓΙΑΡ: ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΑΜΠ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
Ο ατζέντης του Κάρλος Κουεγιάρ, Πέδρο Χιμένεθ Μπράβο, ξεκαθάρισε μιλώντας στο gazzetta.gr πως δεν έχει δεχθεί κρούση από τον Ολυμπιακό για τον πελάτη του. Τι είπε για την σχέση του με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Στο άκουσμα της πληροφορίας ότι αγγλικά και ιταλικά ΜΜΕ τονίζουν πως ο Ολυμπιακός συζητά με την πλευρά του Κουεγιάρ ο Μπράβο υπήρξε κατηγορηματικός. «Όχι. Σας λέω με βεβαιότητα πως όχι. Δεν υπάρχει κάτι. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Ολυμπιακό για τον Κάρλος. Δεν έχουμε καμία πρόταση στα χέρια μας για τον Κουεγιάρ», τόνισε σχετικά στο gazzetta.gr.

Ο μάνατζερ του πρώην παίκτη της Άστον Βίλα διευκρίνισε παράλληλα μιλώντας για τον Κοβάσεβιτς ότι «έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Ντάρκο. Είμαστε φίλοι και μιλάμε συνέχεια για διάφορα θέματα, όμως δεν έχουμε αναφερθεί ποτέ στον Κουεγιάρ. Δεν έχουμε πει το παραμικρό για τον Κάρλος».

Όσο για το εάν ο τον έμπειρο αμυντικό θα τον ενδιέφερε να παίξει στον Ολυμπιακό σχολίασε: «Πρόκειται για κάτι που είναι καθαρά υποθετικό. Δεν μπορούμε να το πούμε τώρα αυτό. Σας λέω ότι προς το παρόν δεν έχουμε κάτι από πλευράς Ολυμπιακού. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το τι θα γίνει μετά».

Βέβαια ο Μπράβο είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους Πειραιώτες: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος με ιστορία αλλά και παρουσία σε ευρωπαϊκά Κύπελλα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ