2012-06-11 10:57:51
Φωτογραφία για Και σε ρωτώ Ευάγγελε: Ο Γιωργάκης έβλαψε, ήταν ή βλάξ, ή προδότης, ή και τα δυο...
Μπα σε καλό σου Χα, χα, χα! Α στο καλό, Βαγγέλη, μ έκανες και γέλασα. Πως το είπες, πες μου το πάλι, έλααα. Θα απομακρύνεις αυτούς που με λόγια ή έργα πλήγωσαν το ΠΑΣΟΚ. Ααα, και που σκέφτεσαι να πας, αφού φύγεις; Γιατί ρε Βαγγελιώ δεν πιστεύω να βγάζεις τον εαυτούλη σου απ έξω; Καλά, δε «πας» το χαζό. Θέλεις ΓΑΠ στα κάρβουνα. Αμοιβαία τα αισθήματα.

Αλλά Μπενύτο, το ΠΑΣΟΚ το έφερες σε δύσκολη θέση όχι μια, δυο φορές. Την πρώτη όταν έλεγες «αρχηγιές» τη νύχτα που έχασε ο Γιώργος από το μπ⓪υχ€σα τον Κωστάκη. Και τη γλυτώσατε φθηνά, χάρη στις βλακείες της νέας δημαγωγίας. Θα χατε από τότε διαλυθεί. Τη δεύτερη, τη φαρμακερή, όταν βγήκες ως βεζίρης – υπουργός...

με το χαλίφη της Χαλιμάς, να πείτε για το χαράτσι  της ΔΕΗ.

Και σε ρωτώ Ευάγγελε: Ο Γιωργάκης έβλαψε, ήταν ή βλάξ, ή προδότης, ή και τα δυο (Το πιθανότερο). Εσείς όλοι στο ΠΑΣΟΚ που ακολουθούσατε το βλάκα, τον προδότη, τι ήσαστε; Που χρεοκοπήσατε τη χώρα; Που κλέψατε τα λεφτά μας; Συνένοχοι; Ένοχοι; Κλέφτες; Ψεύτες; Μπράβο, τo βρήκες.


Με άλλα λόγια, συνέδεσες την μοίρα σου με το ΓΑΠ. Το θέλησες, το Μνημόνιο ήταν το αντίτιμο για να αποκτήσεις την καρέκλα την υπουργική πρώτα, της αρχηγίας μετά. Όπως και ο Σαμαράς προτίμησε το Μνημόνιο, για να έχει περαιτέρω υποστήριξη των συμφερόντων και φυσικά να ξοφλήσει παλαιά γραμμάτια, από τότε που σαν Πόλα, έκανε κονσομασιόν στο καμπαρέ της βουλής.

Για αυτό σήμερα όλες οι φυλλάδες και τα κανάλια του ΠΑΣΟΚ χτυπάνε ύπουλα την Αριστερά και όχι τη ΝΔ. Η γίνεται τυχαία;

Κοντολογίς, προτίμησες το προδοτικό μνημόνιο και την κλεψιά, από το Λαό. Ο Λαός πάλι, αποπάτησε μια φορά πάνω σου, και τώρα θα τραβήξει και το καζανάκι. Επιτέλους θα φύγεις από τη Βουλή και θα βρεθείς εκεί που είναι το στοιχείο σου. Στο βόθρο. Καλή διαμονή. Ευτυχώς θα έχεις παρέα. Σου έρχεται ο Σαμαράς, υπομονή. Κράτα του μια υγρή θέση.

"βαθύ κόκκινο"μέσω "Σίβυλλα"
Greki-Gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ