2012-06-11 10:54:33
Φωτογραφία για Οι σταρ που άργησαν αλλά παραδέχτηκαν ότι είναι γκέι
Μπορεί ο κόσμος του Hollywood και γενικότερα της showbiz να θεωρείται προοδευτικός και ιδιαίτερα ανεκτικός, υπάρχουν όμως αμέτρητα παραδείγματα ανθρώπων οι οποίοι.. επέλεξαν να αποκρύψουν την πραγματική σεξουαλική τους ταυτότητα και να φτάσουν στα... γεράματα για να παραδεχθούν την αλήθεια!

Υπήρξε το απόλυτο είδωλο της latin μουσικής στη δεκαετία του 90. Ψηλός, μελαχρινός, γυμνασμένος, με αισθησιακή κίνηση και εξωτική ομορφιά, ο Ricky Martin έκανε πολλές γυναικείες καρδιές να φτερουγίσουν και πολλά στόματα να ανοίξουν φαρδιά πλατιά στη θέα του! Το γεγονός ότι ποτέ δεν είχε παρουσιάσει κάποια σύντροφο θεωρείτο απλά συμπτωματικό και ενίσχυε το προφίλ του ντροπαλού καριερίστα. Μέχρι τη στιγμή που λίγα χρόνια πριν παρουσίασε το... σύντροφό του.

Ο ίδιος θυμάται την μέρα που παραδέχτηκε στην μητέρα του πως είναι ομοφυλόφιλος: « Η μητέρα μου απλά με ρώτησε αν είμαι ερωτευμένος με γυναίκα ή άντρα. Θεέ μου, το έκανε τόσο εύκολο και απλό για μένα. Το αντιμετώπισε ψύχραιμα και διακριτικά και με βοήθησε να το βγάλω προς τα έξω και να σταματήσω να φοβάμαι. Σίγουρα πληγώθηκε αλλά το γεγονός ότι με υποστήριξε απέδειξε την αγάπη της».


Με καριέρα που μετρά τουλάχιστον 20 χρόνια επιτυχίας, ο George Michael ξεκίνησε ως μέλος του ποπ συγκροτήματος Wham ενώ μετά τη διάλυση του συγκροτήματος, έβαλε πλώρη για σόλο καριέρα με αμέτρητες επιτυχίες και 67 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων. Για τα προσωπικά του ποτέ δεν είχε πει το παραμικρό μέχρι που αναγκάστηκε όταν συνελήφθη να ερωτοτροπεί σε δημόσια τουαλέτα με έναν άλλοάντρα! Ο Michael εξομολογήθηκε πως είναι ομοφυλόφιλος ενώ αμέσως μετά το περιστατικό κυκλοφόρησε το τραγούδι Outside μέσω του οποίου μιλούσε ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Σήμερα, είναι ευτυχισμένος στο πλευρό του επί σειρά ετών συντρόφου του Kenny Goss.

Η star του Sex & The City υπήρξε παντρεμένη επί 15 χρόνια με τον Danny Mozes με τον οποίο απέκτησε και2 παιδιά. Μέχρι το 2003 οπότε και η Cynthia Nixon ερωτεύτηκε την μέχρι τότε κολλητή της Christine Marinoni. Οι δυο τους ήταν ήδη φίλες από το 2001 και σύμφωνα με τη συμπρωταγωνίστρια της Nixon, Kristin Davis δεν υπήρξε ποτέ κάποιο ξέσπασμα σχετικά με τη σεξουαλικότητά της, ήρθαν όλα απλά και φυσικά! Αξίζει να σημειωθεί ότι η Nixon τον πρώτο καιρό δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να μαθευτεί ότι έχει δεσμό με μία άλλη γυναίκα και για το λόγο αυτό είχε προσλάβει έναν εκπρόσωπο τύπου ο οποίος ανέλαβε να διαψεύσει τα πάντα. Τελικά η διάσημη ηθοποιό απελευθερώθηκε και μάλιστα πρόσφατα παντρεύτηκε με παπά και με κουμπάρο την καλή της.

Εν αντιθέσει με τον ρόλο του στη διάσημη αμερικανική σειρά How I Met Your Mother όπου υποδύεται τον αθεράπευτο γυναικά στην πραγματική του ζωή τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Το 2007, στην απονομή των βραβείων Emmy ο Neil Patrick Harris εμφανίστηκε με τον επί τρία χρόνια σύντροφό του David Burtka. Μάλιστα οι δυο τους, το 2010 απέκτησαν δίδυμα μέσω παρένθετης μητέρας.

Εμφανίστηκε στην μεγάλη οθόνη μόλις 14 ετών, υποδυόμενη μία ανήλικη πόρνη στην ταινία Taxi Driver με συμπρωταγωνιστή τον Robert De Niro. Έκτοτε, η Jodie Foster εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς του Hollywood και παρά το γεγονός ότι πάντα υπήρχαν φήμες για τη σεξουαλικότητά της, εκείνη παραδέχτηκε ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλη μόλις το 2007. Συγκεκριμένα, παραλαμβάνοντας ακόμα ένα βραβείο στα Women in Entertainment awards ευχαρίστησε τη σύντροφό της Cydney Bernard με την οποία είναι μαζί από το 1993 και έχουν υιοθετήσει δύο αγόρια.

Για τον πρωταγωνιστή της σειράς Grey's Anatomy T.R Knight κυκλοφορούσαν καιρό φήμες για τη σεξουαλικότητά του. Τελικά, ο ίδιος αποκάλυψε το μεγάλο του μυστικό τον Οκτώβριο του 2006.

Συγκεκριμένα είπε: « Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές απορίες σχετικά με τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις και ήρθε η ώρα να βάλω ένα τέλος στα σενάρια. Αν και προτιμώ να κρατώ την προσωπική μου ζωή για τον εαυτό μου, το γεγονός ότι είμαι ομοφυλόφιλος σίγουρα δεν είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της προσωπικότητάς μου».
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ