2019-02-28 19:00:37
Φωτογραφία για Η Apple μειώνει τον αριθμό των εργαζομένων που συμμετέχουν στην ανάπτυξη της δικής της εταιρείας αυτοκινήτων
Η Apple έχει σταματήσει 190 υπαλλήλους που είχαν προηγουμένως ασχοληθεί με την ανάπτυξη της δικής της εταιρείας αυτοκινήτων. Η πληροφορίες των δημοσιογράφων του Cult of Mac θεωρούν το γεγονός αυτό ως υπαινιγμό ότι η Apple δυσκολεύεται να δημιουργήσει το όχημά της.  

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, η Apple άρχισε να κατασκευάζει το δικό της σύστημα αυτόματου οδηγού στα τέλη του 2014. Έκτοτε, η εταιρεία έχει προσλάβει εκατοντάδες μηχανικούς για να αναπτύξει ένα ιδιόκτητο σύστημα διαχείρισης. Ωστόσο, στις 28 Φεβρουαρίου του 2019, η Apple απέρριψε 190 υπαλλήλους στη Santa Clara και στο Sunnyvale.

Οι δημοσιογράφοι είναι σίγουροι ότι η Apple αποφάσισε να εστιάσει τις προσπάθειές της στη δημιουργία του έργου Titan. Αυτός είναι ο προσδιορισμός του συστήματος αυτόματου οδηγού, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο από μόνο του, όπως τον αυτόματο πιλότο από την Tesla. Ωστόσο, η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου προϊόντος είναι άγνωστη. Σύμφωνα με τη δημοσίευση Cult of Mac, η Apple σε σχέση με τις χαμηλές πωλήσεις των νέων iPhones ενδέχεται να πάρει λανθασμένα ένα έργο που δεν θα της δώσει σύντομα κέρδος.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ