2012-06-11 12:31:36
Φωτογραφία για Τι λέει ο Τζίγκερ για τον... ξυπόλητο Άραβα πρίγκιπα
Τις επιστολές που είχε στείλει στον μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη στις αρχές Μαΐου και λίγες ημέρες αργότερα στη Γ.Σ. των μετόχων δημοσιοποίησε η πλευρά του πρίγκιπα Φεϊζάλ δίνοντας νέα διάσταση στα τεκτενόμενα στους «πράσινους» Στην επιστολή του Φεϊζάλ προς τον Τζίγκερ μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Δεχόμαστε την τελική σας πρόταση και η επίσκεψή μου στην Αθήνα (Δευτέρα 7/5/2012) έχει ως προτεραιότητα την κατάθεση της αίτησής μας στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) προκειμένου να αποκτήσουμε την απαραίτητη έγκριση για την απόκτηση των μετοχών.

Μόλις αυτό ολοκληρωθεί, το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ, όπως έχετε ζητήσει, θα κατατεθεί στην Τράπεζα Πειραιώς, σε έναν κοινό λογαριασμό υπό το όνομά μου και του κ. Βλάση Τσάκα, έτσι ώστε να αποκτήσουμε τις μετοχές με αυτό το τίμημα.

Ο μόνος αδιαπραγμάτευτος όρος μας είναι το ποσό αυτό να πάει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μόνο ως ΑΜΚ».


Στην επιστολή που έστειλε ο Φεϊζάλ προς τη Γ.Σ. των μετόχων μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Η πλευρά της οικογένειας Βαρδινογιάννη ξαφνικά ακύρωσε τις υπογραφές ζητώντας πρώτα να κατατεθεί η αίτηση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου έτσι ώστε να πάρουμε την έγκριση για τη μεταβίβαση των μετοχών και μετά την κατάθεση των 15 εκατομμυρίων ευρώ σε μετρητά στην Τράπεζα Πειραιώς να μπορέσουμε να γίνουμε οι ιδιοκτήτες της πλειοψηφίας των μετοχών». Και στις δύο περιπτώσεις ήταν σαφές ότι για να προχωρήσει η συμφωνία, ήταν απαραίτητο εκτός από την άδεια της ΕΕΑ (την οποία εξασφάλισε), να βάλει ο Φεϊζάλ και 15 εκατομμύρια ευρώ σε λογαριασμό ελληνικής τράπεζας.

Όπως χαρακτηριστικά έλεγε χθες η πλευρά Βαρδινογιάννη, «τα 15 εκατ. ευρώ δεν μπήκαν ποτέ στον λογαριασμό ελληνική τράπεζας και για αυτό δεν προχώρησε η συμφωνία. Αν τα είχε βάλει, θα είχε προχωρήσει η συμφωνία».

Πλέον ο Τζίγγερ ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία εμπλοκή, αφού οι μετοχές έχουν περάσει ουσιαστικά στην εταιρεία λαϊκής βάσης.

Επίσης, η θέση του Γιάννη Αλαφούζου είναι γνωστή. Θεωρεί αναξιόπιστο και επικίνδυνο τον Βλάση Τσάκα και δεν μιλάει μαζί του, ενώ έχει ξεκαθαρίσει ότι αν ο Φεϊζάλ ή οποιοσδήποτε άλλος επιχειρηματίας θέλει να βάλει χρήματα στην ομάδα, είναι ευπρόσδεκτος και μπορεί να κάνει ραντεβού μαζί του.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ