2012-06-11 14:22:03
Φωτογραφία για Με αποκλεισμό του λιμανιού της Σκοπέλου απειλούν οι επαγγελματίες ψαράδες της Σκοπέλου αν δεν δοθεί λύση στο πρόβλημα τούς
Και ο λόγος είναι ότι τούς απομάκρυναν από το μέρος που είχαν για δεκάδες χρονια με το σκεπτικό να εξυπηρετήσουν τα τουριστικά συγχρόνως. Το μέρος που τους... όρισαν είναι και τα ερασιτεχνικά με αποτέλεσμα να γίνεται μεγάλως συνωστισμός και να χτυπάει το ένα το άλλο.

Εάν δεν δοθεί λύση στο πρόβλημα τούς θα προχωρήσουν σε δυναμικές κοινοποιήσεις ακόμη και προχωρώντας στο κλείσιμο του λιμανιού της Σκοπέλου.

Αυτά ας τα λάβουν υπ όψιν οι αρμόδιοι και ας δώσουν κάποια λύση, αρκετά προβλήματα έχουν οι επαγγελματίες ψαράδες μην τούς πετάμε λοιπόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας το λιμεναρχείο Σκοπέλου έχει αναλάβει να δόση λύσει στο πρόβλημα αυτό, αφού αύριο το πρωί θα γίνει συνάντηση του λιμενάρχη με τους επαγγελματίες ψαράδες όπου θα συζητήσουν το πρόβλημα.

Υ/Γ Το κτήριο που έδωσε ο δήμος Σκοπέλου στον ΝΙΚΟΣ θα πρέπει να δοθεί στους ψαράδες που το έχουν ανάγκη τον χειμώνα με τις κακοκαιρίες να μπορούν να είναι κάπου και να προσέχουν τα καΐκια τούς και αυτό είναι το ιδανικότερο μέρος αφού μπροστά είναι το καταφύγιο

Αυτα τα παιδια ειναι μερικα απο τους εργατες της θαλλασας που εχουν ολα τα δικια να φωναζουν εμεις ειμαστε μαζι τους οπως και ολοι οι Σκοπελος.

skopelos-news.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συνέχεια με μηνύσεις
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συνέχεια με μηνύσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ