2019-03-13 12:20:29
Φωτογραφία για Ανατροπή στο Master Chef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι!
Η χθεσινή δοκιμασία στο Master Chef ήταν αρκετά απαιτητική για τον Ζαχίρ, τη Γιάννα και την Ασημίνα που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Οι τρεις παίκτες έπρεπε να βγάλουν ένα πιάτο, πιστή αντιγραφή του πιάτου που τους ζήτησαν οι κριτές το οποίο αποτελούταν από φιλεταρισμένο ψάρι, μπαρμπούνι για την ακρίβεια, αγκινάρες και άλλα λαχανικά.

Όλοι οι παίκτες έδειξαν να αγχώνονται με τις υποδείξεις των συμπαικτών τους που παρακολουθήσαν από τον εξώστη με την ένταση να γίνεται όλο και πιο έντονη λίγο πριν ολοκληρωθεί ο χρόνος της δοκιμασίας. Ο Παντελής φώναζε στον Ζαχίρ, η Ιωάννα στην Ασημίνα και η Άλκηστις στην Γιάννα. Και οι τρεις είχαν εκνευριστεί ιδιαίτερα καθώς είχαν αγχωθεί με την όλη δοκιμασία.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος παρατήρησε ότι κανένας από τους δύο παίκτες δεν κατάφερε να καθαρίσει καλά τα ψάρια καθώς έφαγε πολλά κόκκαλα, δεν έδειξε και πολύ ικανοποιημένος από τα τρία πιάτα που παρέδωσαν οι παίκτες.

Οι τρεις κριτές αποκάλυψαν ότι το πιάτο που πλησίασε το απόλυτο, δηλαδή ήρθε πολύ κοντά στο αρχικό ήταν αυτό του Ζαχίρ και έτσι έμειναν η Γιάννα και η Ασημίνα να περιμένουν με αγωνία να ακούσουν ποια από τις δύο θα παρέμενε στο παιχνίδι.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ποια παίκτρια αποχώρησε http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ