2012-06-11 15:41:43
Φωτογραφία για Δεν είμαι ο μόνος που έχει πάει με 1.500 γυναίκες
Ο Γιώργος Χειμωνέτος μίλησε στην Espresso, μεταξύ άλλων, για την απιστία, τη ζήλεια μέσα σε μια σχέση αλλά και τη σεξουαλική του ζωή που, όπως λέει ο ίδιος, έχει υπάρξει έντονη.

«Ζηλεύω μόνο αν με προσβάλλει με τη στάση της η σύντροφός μου. Εγώ θέλω η γυναίκα μου να είναι κούκλα, να κυκλοφορεί και να την επιθυμούν όλοι. Θα ζηλέψω μόνο αν δώσει δικαίωμα» δήλωσε ενώ για την απιστία παραδέχθηκε πως «ναι, με έχουν απατήσει. Γιατί, εγώ τι είμαι; Δεν έχει να κάνει η ομορφιά, η παρουσία, το πώς είσαι, με αυτά. Δεν παίζουν κανέναν ρόλο».

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο πρώην αθλητής και νυν επιχειρηματίας και DJ, απάντησε «κάτι έχω κάνει κι εγώ...» σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν έχει συνευρεθεί ποτέ με δύο γυναίκες. «Και με περισσότερες;» ρωτήθηκε αμέσως μετά, κι εκείνος απάντησε: «Mε όσες χρειάζονταν για να είμαι πλήρης στις εμπειρίες μου».

Όσο για τον συνολικό αριθμό των γυναικών που έχουν περάσει από το κρεβάτι του: «Υπολόγισε ότι έχω βρεθεί ερωτικά 25 χρόνια επί έναν Α αριθμό γυναικών τον χρόνο. Νομίζω ότι είναι πολλές. Δεν τις καταγράφω, ούτε με απασχόλησε ποτέ το νούμερο…Πιθανολογώ πως ήταν 60 το χρόνο.. Βλέπεις, ταξιδεύαμε και πολύ…Νομίζω ότι δεν είμαι ο μόνος. Θεωρώ ότι πολλοί Ελληνες έχουν καλό όνομα σε αυτό το σπορ» είπε ξεκαθάρισε όμως πως, όταν ήταν σε σχέση, ήταν πάντα πιστός: «Τα χρόνια που είχα δεσμούς και συζούσα πρέπει να τα αφαιρέσεις. Δεν έχω απατήσει ποτέ».
real.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επικίνδυνοι οι Χρυσαυγίτες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Επικίνδυνοι οι Χρυσαυγίτες"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ