2012-06-11 17:32:14
Φωτογραφία για Ποιοί και γιατί κλαίνε σαν...κροκόδειλοι;
Γράφει ο Νίκος Καραμπάσης

Εχει εξαιρετικό ενδιαφέρον το σημερινό άρθρο του πρώην υπερ-υπουργού, του πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και πρώην "παρακοιμώμενου" του Γ.Παπανδρέου, του πρώην στενού συνεργάτη του Χ.Παπουτσή, του πρώην Δημάρχου Πάρου, δηλαδή του Γιάννη Ραγκούση. Κλαίει άραγε, επάνω σε ποιά ερείπια; Να δεχθώ οτι ειναι "σωστές" οι σημερινές διαπιστώσεις του(πάνω-κάτω). Αυτός όμως δεν υπήρξε το "πρώτο βιολί" στην ορχήστρα του Γ.Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ τουλάχιστον τα τελευταία 4-5 χρόνια;Και μάλιστα ήθελε - μετά την "απόσυρση" του ΓΑΠ - να αναλάβει και την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ(όπως και αρκετοί ακόμη, στους οποίους χθες ο Βενιζέλος κούνησε...χλευαστικά το...δάχτυλο του);

Ολα δείχνουν οτι το ΠΑΣΟΚ θα κινηθεί σε μονοψήφιο νούμερο σε αυτές τις εκλογές (ίσως να βρεθει και...5ο κόμμα) και διαρρέεται(απο την Ιπποκράτους, όπως γράφουν οι διαπιστευμένοι συντάκτες) οτι στις μη ανακοινώσιμες δημοσκοπήσεις των ημερών "είναι πολύ μπροστά η ΝΔ"! Πρόκειται μάλλον για τραγωδία και τρικυμία "εν κρανίω"
. Ολοι γνωρίζουν - ή τέλος πάντων όσοι έχουν επαφή με τα πραγματικά στοιχεία - οτι ο κόσμος εγκαταλείπει μαζικά το ΠΑΣΟΚ οχι απλά και μόνο για να το τιμωρήσει, αλλά κυρίως γιατί το ΠΑΣΟΚ εγκατέλειψε τον κόσμο του - οσοι έμειναν, δεν έχουν καμμιά απολύτως σχέση με τους λεγόμενους "μικρομεσαίους". Και επίσης οτι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο μπροστά απο τη ΝΔ που η διαφορά "δεν είναι αναστρέψιμη" τις ημέρες που απομένουν.

Ακούω κι εγω όλες τις "φοβερές και τρομερες" πληροφορίες που έρχονται (και απέξω) για το τι θα συμβεί "την επαύριο των εκλογών" εαν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και για τον "πανικό" που έχει καταλάβει "τους έχοντες"(που ζούνε στην Ελλάδα). Η ταπεινή μου γνώμη μου είναι απλή: Η Ελλάδα ΔΕΝ πρόκειται να βγει απο το Ευρώ (τουλάχιστον για το 2012) και η "πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ"(με τρίτη την ΔΗΜΑΡ)θα είναι το πιο "μαλακό σενάριο" επαναδιαπραγμάτευσης των όρων δανεισμού μας. Φυσικά - σε κάθε περίπτωση - πρέπει να έχουμε ΚΑΝΟΝΙΚΗ κυβέρνηση. Και ευχης έργο να δώσουν ψήφο ανοχής και όλα τα άλλα κόμματα(της βουλής).
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ