2019-03-19 13:27:11
Φωτογραφία για Πένθος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου
Αλ. Τσίπρας: Μεγάλη απώλεια για το επιχειρείν και τον ελληνικό αθλητισμό

Πένθος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης (19/03) «έφυγε» από τη ζωή Θανάσης Γιαννακόπουλος σε ηλικία 88 ετών. Ο αδελφός του ιστορικού ηγέτη της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου, Παύλου, ο οποίος πέθανε εδώ και μερικούς μήνες, το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί.  Η τραγική είδηση έγινε γνωστή με σχετική ανακοίνωση... 

«Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατέληξε στο ΥΓΕΙΑ ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο, παρά την έγκαιρη και επιτυχή θρομβεκτομή, δεν μπόρεσε να συνέλθει».

ΠΑΕ Παναθηναικός: «Δεν θα ξεχαστεί ποτέ»

Την οδύνη της για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου εξέφρασε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε:


«Η οικογένεια του Παναθηναϊκού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θρηνεί το χαμό ακόμη ενός επίλεκτου μέλους του, του Θανάση Γιαννακόπουλου. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει την οδύνη της για την απώλεια ενός σπουδαίου Παναθηναϊκού που αφιέρωσε τη ζωή του στην προώθηση των ιδεών του συλλόγου μας. 

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πρόσφερε, επί δεκαετίες, τα μέγιστα στο Τριφύλλι από όλες τις θέσεις. Από τον Α.Ο, του οποίου υπήρξε πρόεδρος επί σειρά ετών, την ΚΑΕ και την ΠΑΕ, ο Θανάσης έδινε πάντοτε το ''παρών'' στην πρώτη γραμμή της μάχης. Πάντα με στόχο να κρατάει στον υψηλότερο ιστό τη σημαία του Παναθηναϊκού. 

Όπως και ο Παύλος, έτσι και ο Θανάσης, δεν πρόκειται να ξεχαστεί από τη μνήμη κανενός φίλου του Παναθηναϊκού αλλά και του ελληνικού αθλητισμού. 

Καλό ταξίδι στον πιο γνήσιο και πιστό στρατιώτη του Παναθηναϊκού».

Αλ. Τσίπρας: Μεγάλη απώλεια για το επιχειρείν και τον ελληνικό αθλητισμό

Τα συλλυπητήριά του προς τους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Twitter.

«Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το θετικό αποτύπωμά του στην ελληνική επιχειρηματικότητα και υπηρέτησε το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό με ευπρέπεια και πολλή αγάπη. Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο χώρο του επιχειρείν και του ελληνικού αθλητισμού» έγραψε ο Πρωθυπουργός στην ανάρτησή του.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ