2012-06-11 19:20:40
Φωτογραφία για Τα παλιά του λημέρια επισκέφτηκε ο Αβραμόπουλος
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στο Δήμο Αθηναίων Τα παλιά του λημέρια επισκέφτηκε σήμερα ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος, αφού επισκέφτηκε το Δήμο Αθηναίων, μετά από πρόσκληση των εργαζομένων. Ο πρώην υπουργός και Δήμαρχος δήλωσε πως του ξυπνάνε μνήμες και ευχαρίστησε τους εργαζομένους γιατί την περίοδο της Δημαρχίας του η πόλη ήταν καθαρή και υπερήφανη.

Ολόκληρη η δήλωση:

«Η σημερινή επίσκεψή μου μετά από πρόσκληση των εργαζομένων στο Δήμο Αθηναίων, εδώ στο Δημαρχείο, είχε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά διότι μου γύρισαν τις μνήμες πίσω, στην εποχή που -για οκτώ ολόκληρα χρόνια- μοιράστηκα με τους πολίτες της Αθήνας και με το στελεχιακό δυναμικό του Δήμου όμορφες στιγμές δημιουργίας, με ένα έργο που σηματοδότησε τη χρυσή εποχή του Δήμου Αθηναίων.

Σήμερα, με την ευκαιρία της παρουσίας μου εδώ, εξέφρασα τις ευχαριστίες μου προς τους εργαζόμενους, γιατί μέσα από αυτήν τη συνεργασία καταφέραμε να κρατήσουμε την πόλη υπερήφανη, με κύρος, να ανοίξουμε το δρόμο με επιτυχία για τη διεκδίκηση των Ολυμπιακών Αγώνων και να θυμούνται οι Αθηναίοι, σήμερα, την εποχή που η πόλη έλαμπε από καθαριότητα και με το θεσμό να χαίρει κύρους.


Και όλα αυτά σε μια στιγμή, που έχει διασαλευθεί η κοινωνική συνοχή της Αθήνας, είναι διάχυτη η ανασφάλεια των πολιτών στους δρόμους και τις πλατείες. Και με την πόλη, τόσο ως κοινωνικό σύνολο, αλλά και ως θεσμό, να έχει γονατίσει μπροστά στη δημοσιονομική συγκυρία και μπροστά στη γενικευόμενη οικονομική κρίση.

Ήμουν σήμερα εδώ, για να στείλω ένα μήνυμα ελπίδας και προοπτικής για το αύριο της κοινωνίας, διαβεβαιώνοντας ότι ως Παράταξη, από την ώρα που αναλάβουμε, και πάλι, τη μεγάλη ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας, θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση σε όλα αυτά τα θέματα της καθημερινότητας των Ελλήνων πολιτών, στην ενίσχυση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος σιγουριάς και ασφάλειας για τους πολίτες.

Είναι δύσκολες οι στιγμές. Το διακύβευμα, όπως προβάλλει στον ορίζοντα, εκθέτει σε μεγάλους κινδύνους την κοινωνία και τη χώρα μας, εάν την ημέρα των εκλογών δεν αποφασίσει ο ελληνικός λαός να συνεχίσουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία, να παραμείνουμε στο ευρώ, να ενισχύσουμε την κοινωνική συνοχή και το σημαντικό που θα προκύψει μέσα από την κρίση, να χτίσουμε όλοι μαζί τη Νέα Ελλάδα. Δηλαδή, τη νέα αρχιτεκτονική της ελληνικής πολιτείας, που θα αφήσει πίσω και βαθιά στο παρελθόν όλες αυτές τις εικόνες, με τις οποίες και προβληματιζόμαστε και -γιατί όχι;- ντρεπόμαστε.

Θα ξαναδώσουμε στην πατρίδα μας κύρος, να την επαναφέρουμε σε θέση ισχύος στο διεθνές στερέωμα και να σταθούμε κοντά στις αναξιοπαθούσες κοινωνικές ομάδες, που αυτήν την στιγμή προσδοκούν και περιμένουν να παραμερίσουμε τους δυσβάστακτους όρους του Μνημονίου και να ανακουφίσουμε τις ασθενέστερες κοινωνικές τάξεις.

Είμαι βέβαιος, ότι την Κυριακή θα ανοίξει ο δρόμος για τη Νέα Ελλάδα, την Ελλάδα του κύρους, της αξιοπρέπειας, της κοινωνικής και εθνικής ενότητας». 

parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ