2012-06-11 20:39:18
Φωτογραφία για ΜΕΝΕΙ ΑΚΕΦΑΛΗ Η ΧΙΟΣ... ΠΡΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ Ο ΠΑΠΠΗΣ
Προς την αποχώρηση από τη θέση του προέδρου της Χίου βρίσκεται ο Παναγιώτης Παππής, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sentragoal.gr", καθώς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα, είδε πως η τεράστια επένδυση που έκανε στην ανδρική ομάδα, προκειμένου να την κάνει πρωταθλήτρια, δεν απέφερε καρπούς, ενώ παράλληλα διαπιστώνει πως δεν υπάρχει στήριξη στο έργο του.

Οι πληροφορίες από το νησί, που επικαλείται το δημοσίευμα, φέρνουν τον Παναγιώτη Παππή χολωμένο, καθώς κανείς από τους οικονομικούς παράγοντες του νησιού είναι διατεθειμένος να επενδύσει χρήματα στον ΝΟΧ και να στηρίξει την προσπάθειά του.

Όπως αναφέρεται στην «Αλήθεια» της Χίου, οι πρωτοκλασάτοι παίκτες της ομάδας είναι διατεθειμένοι να παραμείνουν στην ομάδα ακόμα και με μεγάλη μείωση στις αποδοχές τους, αλλά η απροθυμία παραγόντων να στηρίξουν τον Παναγιώτη Παππή, έχει δημιουργήσει απογοήτευς.

Μάλιστα οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες για το μέλλον του ΝΟΧ, καθώς θα κριθεί η παραμονή ή όχι του Παππή.


Θα υπάρξει συνεδρίαση του ΔΣ του Ομίλου παρουσία του Παναγιώτη Παππή, στην οποία πιθανότατα να κριθούν και πολλά σε ό,τι αφορά την παραμονή του στον προεδρικό θώκο που συνάγεται και με την οικονομική στήριξη που έχει δώσει ο ίδιος στον όμιλο.

Παρά την αισιοδοξία που έχουν αρκετά από τα μέλη του ΔΣ ότι ο Παναγιώτης Παππής, θα συνεχίσει στην ομάδα, άνθρωποι που βρίσκονται κοντά του, αναφέρουν ότι την Παρασκευή πιθανότατα θα βρεθεί στο νησί, για να αποχαιρετήσει τα μέλη του ΔΣ και να τους ανακοινώσει την απόφαση του, να μην συνεχίσει, μετά από σίγουρα τρία χρόνια πετυχημένης παρουσίας στον Όμιλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ