2012-06-11 23:22:17
Φωτογραφία για Αλέκα Παπαρήγα: Να τοποθετηθούν τα κόμματα για τις υπερεξουσίες της Κομισιόν
Όλα τα κόμματα «και ιδιαίτερα αυτά που θέλουν να κυβερνήσουν ή είναι πιθανό να κυβερνήσουν ή να πάρουν μέρος στην κυβέρνηση» πρέπει να πάρουν από τώρα θέση για το σχέδιο που... έρχεται στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ και προβλέπει την παραχώρηση «πρωτόγνωρων υπερεξουσιών» στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα.

Μιλώντας από τα γραφεία της εταιρείας Phone Marketing στη Νέα Ιωνία, τα οποία επισκέφθηκε τη Δευτέρα, η γγ του ΚΚΕ, κάλεσε τα κόμματα με κυβερνητικές βλέψεις να απαντήσουν στο «ποια είναι η θέση τους, τώρα μάλιστα που η κρίση στην ευρωζώνη βαθαίνει και έχουμε τα νέα μνημόνια και τα νέα συστήματα στην Ισπανία, τι θέση θα πάρουν στο σχέδιο που έρχεται στη Σύνοδο, όπου ζητούνται περισσότερες και πρωτόγνωρες υπερεξουσίες στην Κομισιόν, όπου θα αποφασίζει η ίδια για τους εθνικούς προϋπολογισμούς, για τη φορολογία στα κράτη- μέλη, για το σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης».

Στη συνέχεια της ίδιας δήλωσης, η κ. Παπαρήγα ερωτά τα κόμματα «τι στάση θα κρατήσουν απέναντι στις υπερεξουσίες. Θα ανοίξουν τη συζήτηση ή θα αρνηθούν να πάρουν μέρος, κάτι που βεβαίως για μας είναι και το πιο σωστό και το πιο εύστοχο;»

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ